| Poslednja zelja Dulcinog fana... | |
|
+8*Mawa Ponchita* $Dul$ Lola'92 AndreaDizdar joka94 *S~u*N~c*E~ Ema Mionitza 12 posters |
Author | Message |
---|
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Poslednja zelja Dulcinog fana... Sat Mar 15, 2008 2:39 pm | |
| Ja bih jako woljeo da Dulce sazna za owu dewojku: jedna dewojka je obozhawala Dulce, bila je prawi zaludjenik, ali nazhalost, 4. oktobra bash na dan RBD-a dewojka je umrla. Josh od malena dewojka je imala kao neki mehuritj wode u mozgu, a 2. awgusta je pala u komu. Njena najbolja drugarica je na Dulcinom 4umu na Univisionu otworila temu da bi Dulce za tu dewojku saznala, jer je poslednja zhelja te dewojke bila da Dulce sazna da je ona postojala. Ako zhelite, pomozite da dignemo owu temu na wrh swih tema i da Dulce sazna za nju a takodje owo postawljajte i na ostalim 4umima kako bi joj swi pomogli! Unapred hwala!
Adresa je: http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=7888001
uzeto sa : http://maiperroniforum.coolbb.net & http://dulcemaria.4umer.com/ | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Wed Mar 19, 2008 11:32 am | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Thu Mar 20, 2008 1:28 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Thu Mar 20, 2008 1:34 pm | |
| A kako da pomognem?Postavila sam to i na mom forumu...Objasnite sta treba da se uradi i uradecu.... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Fri Mar 21, 2008 12:40 am | |
| Joj kako mi je zao te devojcice!!! Samo da Dulce sazna!!! Joj!! Ja !! Aaaa!!! |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Fri Mar 21, 2008 1:44 pm | |
| Ok,pomocicemo,ali kako?!Sta treba da uradimo?! | |
|
| |
AndreaDizdar
Number of posts : 23 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-23
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Sun Mar 23, 2008 3:26 am | |
| | |
|
| |
Lola'92
Number of posts : 5 Age : 32 Location : BG-Vracar Hoby : Gluma, ples, novinarstvo, shopping, putovanja Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Wed Mar 26, 2008 2:08 am | |
| | |
|
| |
$Dul$
Number of posts : 168 Age : 29 Location : on Earth! Hoby : svasta...... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-21
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Wed Mar 26, 2008 5:23 pm | |
| Pa da otvorimo ovu temu i na drugim i svojim forumima ja cu na svoj postaviti! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Fri May 09, 2008 10:51 pm | |
| Pa da....samo to se traži... :/ | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Fri May 09, 2008 10:57 pm | |
| PA AJDE SAD CU I JA NA MOM | |
|
| |
Mica93/2
Number of posts : 779 Age : 31 Location : Marakana Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-07
| |
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Thu Jul 03, 2008 10:13 pm | |
| Joj bas mi je zao.... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Fri Jul 04, 2008 2:31 pm | |
| - ~~AnY*Y*UckeR~~ wrote:
- Joj kako mi je zao te devojcice!!!
Samo da Dulce sazna!!! Joj!! Ja !! Aaaa!!! a kako da pomognemo? | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Sun Jul 06, 2008 1:58 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Sun Jul 06, 2008 2:38 pm | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... Mon Jul 07, 2008 9:15 pm | |
| - *S~u*N~c*E~ wrote:
- Ja sam pomogla....
I ja sam na Uniju stalno pisala 'up!'!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Poslednja zelja Dulcinog fana... | |
| |
|
| |
| Poslednja zelja Dulcinog fana... | |