| Greshke u seriji | |
|
+21fairy Nika_RBD Love.And.Death joka94 *barbie'n'fashion girl* *Beautiful Any* *~Ketty Girl~* None95 $Roberta$ rbd4ever goca 93 Funky Angel roberta_bg ~AnnY TinkerbelL~ ^^LoOdA zA mArKoM^^ anayrbd Roberta Pardo Rey ~**One tree hill girl**~ Ema giovanni **Wanna~Play** 25 posters |
|
Author | Message |
---|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Greshke u seriji Tue Oct 23, 2007 11:00 pm | |
| Ovde pishite greshke koje ste primetili u seriji.Evo ja sma primetila ovo:Da kad je bila 1 epizoda ove sezone rekli su da se Tomasov brat zove Francisko,a sad je Leonardo.jedino ako nisam bila u toku pa je to tako trebalo,ali ako nije-znachi greshka! | |
|
| |
giovanni
Number of posts : 239 Age : 29 Location : Beograd Hoby : slusanje muzike Humor : HA HA HA JA SAM VESTAC VECKO Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-21
| Subject: Re: Greshke u seriji Mon Oct 29, 2007 1:21 pm | |
| koliko sam ja shvatio on ima dva imena tako da nije greska u seriji ako sam dobro shvatio | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Greshke u seriji Mon Oct 29, 2007 3:41 pm | |
| Pa dobro,ali znam da je bio Francisko,a sad je Leonardo. | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Greshke u seriji Wed Oct 31, 2007 12:01 am | |
| pa werowatno se zowe Francisko Leonardo... | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Greshke u seriji Wed Oct 31, 2007 2:34 pm | |
| barem ja tako mislim,neznachi da je istina... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Greshke u seriji Wed Oct 31, 2007 3:12 pm | |
| Da,znam.On se loži na Lupe a Lola na njega. | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Thu Nov 01, 2007 11:12 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Fri Nov 02, 2007 2:43 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Greshke u seriji Fri Nov 02, 2007 4:41 pm | |
| Pa sa Santosom.E ljudi,izvinjavam se.Ovo nije greška.Kad je došao rekao je da se zove Leonardo ali da ga zovu Francisko. | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Greshke u seriji Sat Nov 03, 2007 3:41 pm | |
| Ja sam primetila,da u prvoj sezoni kada su Mia i Migel isli da vide onog Bebu zbog Gastona,i kada su usli u bus,Mia je imala patike,a kada su izasli iz busa imala je cizmice.Ne znam da li ste mislili na ovakve greske...... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Sat Nov 03, 2007 3:48 pm | |
| E to si dobro primetila! Waljda se priznaju takwe greshke,ipak je owo tema za greshke... | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Greshke u seriji Sat Nov 03, 2007 10:58 pm | |
| - Robertita**$@@per Adm!n wrote:
- Pa sa Santosom.E ljudi,izvinjavam se.Ovo nije greška.Kad je došao rekao je da se zove Leonardo ali da ga zovu Francisko.
Ja sam cula da se taj zove Derik.....bar tako pise na jednoj slici..... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Greshke u seriji Sat Nov 03, 2007 11:14 pm | |
| Bože...Pa možda u stvarnosti.E sweet Dulce ja mislim na takve greške ali tu nisam obratila pažnju.E znate koliko je moj brat našao grešaka u jednom crtaću?!.....MNOGO.....Evo npr. upali ti jedni kamionom u vodu,i posle ih prijatelji traže istim tim kamionom.A nemaju dva kamiona.I tako nek greške...Mislim..... | |
|
| |
anayrbd
Number of posts : 41 Age : 28 Location : yo y mia Hoby : ... Humor : svasta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Greshke u seriji Sun Nov 04, 2007 1:36 am | |
| - SwEeT DuLcE wrote:
- Ja sam primetila,da u prvoj sezoni kada su Mia i Migel isli da vide onog Bebu zbog Gastona,i kada su usli u bus,Mia je imala patike,a kada su izasli iz busa imala je cizmice.Ne znam da li ste mislili na ovakve greske......
da i ja sam to vidjela | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Sun Nov 04, 2007 10:37 am | |
| da,to se bash primetilo...
Last edited by on Mon Nov 05, 2007 6:42 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Greshke u seriji Mon Nov 05, 2007 12:20 pm | |
| Šta da?Ti samo da pišeš pa šta god to bilo... | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Greshke u seriji Mon Nov 05, 2007 6:35 pm | |
| Ja jos nisam nishta primetila... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Tue Nov 06, 2007 4:36 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Greshke u seriji Fri Nov 09, 2007 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Fri Nov 09, 2007 8:15 pm | |
| Jer ste wideli neku u owoj sezoni?? Ja nisam... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Greshke u seriji Fri Nov 09, 2007 9:08 pm | |
| | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Greshke u seriji Sun Nov 25, 2007 4:39 pm | |
| - Roberta Pardo Rey wrote:
- Robertita**$@@per Adm!n wrote:
- Pa sa Santosom.E ljudi,izvinjavam se.Ovo nije greška.Kad je došao rekao je da se zove Leonardo ali da ga zovu Francisko.
Ja sam cula da se taj zove Derik.....bar tako pise na jednoj slici..... derik se zove u stvarnosti a u seriji santos! | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Greshke u seriji Sun Nov 25, 2007 4:41 pm | |
| JA NE RAZUMEM ALMA SE U PRAVOM ZIVOTU ZOVE NINEL CONDE A U PRVOJ SEZONI JE ONAJ KACI REKAO DA JE BOLJE BILO DA IDE SA NJOM I NINEL CONDE NA RUCAK NEGO DA SPREMA ZURKU? I TAKO SAM PRIMETILA DA ALMA VISE PUTA POMINJE NINEL CONDE? | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Greshke u seriji Sun Nov 25, 2007 4:50 pm | |
| Pa Alma se u stvarnosti zove Ninel Konde,pa se oni u seriji zezaju kako je Ninel Konde veca zvezda od Alme Rej...I kao Alma i Ninel su suparnice.Razumes? | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Greshke u seriji Sun Nov 25, 2007 7:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Greshke u seriji | |
| |
|
| |
| Greshke u seriji | |
|