| SPOT EDC | |
|
+5^^LoOdA zA mArKoM^^ ~AnnY TinkerbelL~ ~*Mici*~ kale maya_dulce 9 posters |
Author | Message |
---|
maya_dulce
Number of posts : 57 Age : 36 Location : Zagreb Hoby : Gledanje serije Rebelde Humor : slab Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-28
| Subject: SPOT EDC Tue Mar 25, 2008 7:24 pm | |
| Njihov novi spot, ovdje ga možete pogledati.Danas je bila premijera http://www.gyggs.com/video/6254ef35-1b6c-4219-61b7-b8ca8781ca56 By maya_dulce | |
|
| |
kale
Number of posts : 830 Age : 29 Location : Tamo gde ti sigurno nisi... Hoby : Pa SvE i SvAsTa Humor : sve sto je smesmno xa,xa,xa,xa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-25
| Subject: Re: SPOT EDC Thu Mar 27, 2008 3:31 pm | |
| | |
|
| |
~*Mici*~
Number of posts : 106 Age : 33 Location : Con Benja & Victor siempre Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-10
| Subject: Re: SPOT EDC Thu Mar 27, 2008 7:41 pm | |
| Meni je i suvise detinjast.....Definitivno mi se najmanje svidja od svih do sad.... | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: SPOT EDC Thu Mar 27, 2008 8:53 pm | |
| Aaaaaaa,jedva sam cekala da vidim ovaj spot....Uuuuu,sad cu ga odgledati.... | |
|
| |
maya_dulce
Number of posts : 57 Age : 36 Location : Zagreb Hoby : Gledanje serije Rebelde Humor : slab Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-28
| Subject: Re: SPOT EDC Fri Mar 28, 2008 12:38 am | |
| - ~*Mici*~ wrote:
- Meni je i suvise detinjast.....Definitivno mi se najmanje svidja od svih do sad....
Ni meni se baš ne sviđa.Stvarno je previše djetinjast. | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: SPOT EDC Fri Mar 28, 2008 4:49 pm | |
| Ja to znam vec 10 dana............imam puno gifova iz spota! El vam se svidja ovaj na aw-u? | |
|
| |
(...MICY...)
Number of posts : 92 Age : 29 Location : owde sam....=)=) Hoby : beach wolley....... Humor : XEXEXEXEX Icon : About you : e owako......ja sam good friend(bar tako neki gowore) wolim da pomazem drugima..... imam dosta mana a i wrlina.... wolim da sam u centru paznje.... obozawam slikanje,odbojku,druzenje... ne wolim kad neko nije iskren.... imam punnnnnooooo drugowa a neki od njih su: Dusica,NEMANJA,Bojana,Saska,Tijana,Misa.....sa njima se najwise druzima a mrzi me i ostale da nabrajam..... wolim da idem do grada na sladoled.... da se setam i tako..... Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: SPOT EDC Fri Mar 28, 2008 5:43 pm | |
| meni je spot bash super.... p.s. ZA MISS MAITE: odakle ti te slike.... gde si to skinula... bash su extra.... | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: SPOT EDC Fri Mar 28, 2008 6:05 pm | |
| EXXXXXXXXTRA je spot,jaaaaaako mi se svidja!!!!! | |
|
| |
$Dul$
Number of posts : 168 Age : 29 Location : on Earth! Hoby : svasta...... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-21
| Subject: Re: SPOT EDC Sun Mar 30, 2008 11:35 am | |
| SPOT je EXTRA!TNX mada sam ga ja na mom forumu imala jos odavnooooooo | |
|
| |
maya_dulce
| Subject: Re: SPOT EDC Mon Mar 31, 2008 3:20 am | |
| - ~*~*Dul*~*Annie*~*~ wrote:
- SPOT je EXTRA!TNX mada sam ga ja na mom forumu imala jos odavnooooooo
Sory, ali nisi ga mogla imati odavno, jer je tek 25.03. bila premijera.Tada je prvi put pušten.Do tada ga nitko nije vidio.Bile su samo isječci sa snimanja a ne cijeli spot. | |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: SPOT EDC Mon Mar 31, 2008 11:23 am | |
| Ok...i spot je stwarno suuuper!Mnogo mi se swidja,nekako je drugaciji od njixovih ostalih spotova! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: SPOT EDC Thu Apr 03, 2008 10:28 pm | |
| Extra je spot! Izuzetno originalan! *I will always love RBD!* | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: SPOT EDC | |
| |
|
| |
| SPOT EDC | |
|