| Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa | |
|
+13Ema <3_Wolki_MisS_<3 None95 *ANAHI* andja rbd *ChAd_GuArDiAn_AnGeL* roberta_bg *~TEDDY~DANCER~* *barbie'n'fashion girl* DR@G@N@ *S~u*N~c*E~ Mionitza ~*~ AnA ~*~* 17 posters |
|
Author | Message |
---|
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Wed Mar 26, 2008 11:54 pm | |
| eeeee owo sam ja................... owde sam na moru(dobila sam alergiju)!!!!!!!xexexexexe | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Wed Mar 26, 2008 11:57 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 12:14 am | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 3:15 pm | |
| Basx si swatka mucho........... | |
|
| |
DR@G@N@
Number of posts : 54 Age : 29 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 4:09 pm | |
| e da bas si sweet! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 8:46 pm | |
| | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 9:27 pm | |
| Ej pa bas si swatka!!!!!!!! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 9:53 pm | |
| | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 11:30 pm | |
| Xwala wam..........................................Yo amo a todos!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Mar 27, 2008 11:47 pm | |
| NEma na cemu amiga.......... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Fri Mar 28, 2008 12:30 am | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Fri Mar 28, 2008 5:22 pm | |
| De nada! Bas si sweet, ali stvarno~!~ | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Sat Mar 29, 2008 1:56 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Sat Mar 29, 2008 2:14 pm | |
| Si mnogo si swatka.......... | |
|
| |
*ChAd_GuArDiAn_AnGeL*
Number of posts : 37 Age : 31 Location : Na vencenju Dulce i Uckera Hoby : Pisanje pesama Icon : About you : Sta reci a ne zaplakati??Salim se.Pa zovem se Tanja,imam 15 godina,idem u srednju ekonomsku-tj.tek treba da krenem.Obozavam RBD gde su mi naj Ucker i Poncho pa zatim Dul,seriju Upa,HSM,Chada,Zanessu,Hilary i mnoge druge..eto to je nesto ukratko.. Registration date : 2008-03-30
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Sun Mar 30, 2008 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Mon Mar 31, 2008 9:47 pm | |
| |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Wed Apr 02, 2008 10:44 pm | |
| Axa... A alergija se skoro ni ne vidi! | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Apr 03, 2008 1:00 am | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Thu Apr 03, 2008 9:35 pm | |
| De nada! Iskreni smo! (Cini se ISKRENE!) | |
|
| |
andja rbd
Number of posts : 45 Age : 29 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-05
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Sat Apr 05, 2008 1:44 am | |
| PreSlatkAA siI vEry sWeeT.. | |
|
| |
*ANAHI*
Number of posts : 510 Age : 31 Location : ***Negde daleko sa svojim dragim*** Icon : About you : Nešto o meni...EXTRA... Registration date : 2008-03-20
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Sat Apr 05, 2008 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Sat Apr 05, 2008 12:07 pm | |
| - *Annie*Barbie* wrote:
- Axa... A alergija se skoro ni ne vidi!
| |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Mon Apr 07, 2008 2:55 pm | |
| Xwala waaaaaam puuuuuno swimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Mon Apr 07, 2008 2:56 pm | |
| da............joooooj ta alergija!!!!!!!!!!!!!!!!! I to bash kada je onako lepo sunce i swi na plazi sunchajuse a ja moram da stawim tonu kreme na lice da me to ni bi peklo i da ne pocrwenim toliko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa Mon Apr 07, 2008 2:58 pm | |
| Ma bitno je da je prosxla.......... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa | |
| |
|
| |
| Cawooooooooo,ja sam Anaaaaaaaa | |
|