Gost Guest
| Subject: Rankovi Sat Mar 29, 2008 1:45 pm | |
| Moze neko ove nove rankove da mi postavi?? |
|
*ChAd_GuArDiAn_AnGeL*
Number of posts : 37 Age : 31 Location : Na vencenju Dulce i Uckera Hoby : Pisanje pesama Icon : About you : Sta reci a ne zaplakati??Salim se.Pa zovem se Tanja,imam 15 godina,idem u srednju ekonomsku-tj.tek treba da krenem.Obozavam RBD gde su mi naj Ucker i Poncho pa zatim Dul,seriju Upa,HSM,Chada,Zanessu,Hilary i mnoge druge..eto to je nesto ukratko.. Registration date : 2008-03-30
| Subject: Re: Rankovi Mon Mar 31, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
Gost Guest
| Subject: Re: Rankovi Mon Mar 31, 2008 3:44 pm | |
| |
|
*ChAd_GuArDiAn_AnGeL*
Number of posts : 37 Age : 31 Location : Na vencenju Dulce i Uckera Hoby : Pisanje pesama Icon : About you : Sta reci a ne zaplakati??Salim se.Pa zovem se Tanja,imam 15 godina,idem u srednju ekonomsku-tj.tek treba da krenem.Obozavam RBD gde su mi naj Ucker i Poncho pa zatim Dul,seriju Upa,HSM,Chada,Zanessu,Hilary i mnoge druge..eto to je nesto ukratko.. Registration date : 2008-03-30
| Subject: Re: Rankovi Mon Mar 31, 2008 4:01 pm | |
| Postavljeno je...imas temu | |
|
Gost Guest
| Subject: Re: Rankovi Tue Apr 01, 2008 12:55 am | |
| |
|
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Rankovi Mon Apr 07, 2008 3:43 pm | |
| Ne nisu nowi ti su od kad! ~lock~ | |
|