CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Zalbe na korisnike Mon Aug 11, 2008 12:54 pm | |
| A bolje je da ne reklamiraju preko PM-a jer msm...meni su pre samo slali i slali...bolje da to bude zabranjeno | |
|
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Zalbe na korisnike Mon Aug 11, 2008 12:58 pm | |
| Meni jos uvek salju i smaraju me i na kraju moram da se reggujem da bi ih otkacila. | |
|
^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Re: Zalbe na korisnike Tue Aug 12, 2008 1:21 am | |
| Ako mi posalju takav pm ja ih ucenjujem, onda i oni moraju na best 4um. heheh xDDD | |
|
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Zalbe na korisnike Tue Aug 12, 2008 1:23 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Zalbe na korisnike | |
| |
|