| Roberta ili Marizza???? | |
|
+37~*Mici*~ Dulce Mari@ naca007 joka94 *barbie'n'fashion girl* Mionitza ~Kaca Pardo the streets~ rbd4ever PoNcHo ^^LoOdA zA mArKoM^^ dulce_RBD girl *Beautiful Any* Mia dulce nena $Roberta$ ...Wera...diva... ~AnnY TinkerbelL~ *DoN`t*ChAnGe*Me* Dul + Ucker=love forever Nicole *~TEDDY~DANCER~* __Black_lady__ anayrbd Sara94 nora_love_RBD mina92 Anahi EminaRW ~*Dulce*Maria*~Zana~ ***ROBERTA*** roberta_bg Marija I ~**One tree hill girl**~ **Wanna~Play** Ema CristianoRonaldoGirl Roberta Pardo Rey 41 posters |
|
Roberta ili Marizza | Roberta | | 87% | [ 58 ] | Marizza | | 13% | [ 9 ] |
| Total Votes : 67 | | |
|
Author | Message |
---|
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Roberta ili Marizza???? Tue Oct 30, 2007 6:20 pm | |
| Roberta ili Marizza sama rec govori..... | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Tue Oct 30, 2007 6:20 pm | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Thu Nov 01, 2007 9:19 pm | |
| ROBERTA!!!Marizza me nervira | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Thu Nov 01, 2007 11:18 pm | |
| I ja sam za Robertu glasala! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 02, 2007 2:48 pm | |
| Ja sam prwo gledala ERWAY,zato shto sam prwo za njega chula,ali posle sam widela i RBD,pa sad gledam njega zato shto mi je mnoooooooooogo bolji... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 02, 2007 4:44 pm | |
| Ma ta Marizza je em ružna,em me nervira.Tako da-ROBERTA OBVIO! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 02, 2007 9:18 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 02, 2007 11:37 pm | |
| da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 02, 2007 11:45 pm | |
| Camila extra glumi za razliku od Dulce koja nema pojma (pogledajte samo kad se tuce,kako se gubi!).O pevanju necu da raspravljam.Ima bolji glas od Dulce,Anahi i Maite zajedno.Lepa je i sa sminkom a pogotovo bez nje!!!!!Jeste videli Dulce bez sminke?Uzas!!!!Cami is the best!!!! | |
|
| |
Marija I
Number of posts : 74 Age : 29 Location : Srbija Hoby : kosarka Humor : ddefs Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Sat Nov 03, 2007 2:01 am | |
| Dobro ipak nemoj vredjati clanove RBD.Glasala sam za Dulce | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Sat Nov 03, 2007 3:31 pm | |
| Ja sam glasala za Robertu | |
|
| |
***ROBERTA***
Number of posts : 16 Age : 28 Hoby : igram odbojku Humor : hahaha Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Mon Nov 05, 2007 8:47 pm | |
| ROBERTA ZAUVEK!!!!!!!!!!! | |
|
| |
***ROBERTA***
Number of posts : 16 Age : 28 Hoby : igram odbojku Humor : hahaha Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Mon Nov 05, 2007 8:48 pm | |
| Moze li neka od vas da mi kaze kako da postavljam slike posto sam nova na forumu? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Mon Nov 05, 2007 8:51 pm | |
| E slusaj ona reva ko kamila i kao da ima silikone u ustima i gozna a kako glumi ili kako se slika ko baba od pedeset godina groznaje prezirem jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :/dulce/: DULCE!!!!!!!!!!DULCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Roberta Pardo Rey
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Mon Nov 05, 2007 9:10 pm | |
| :meda: - ***ROBERTA*** wrote:
- Moze li neka od vas da mi kaze kako da postavljam slike posto sam nova na forumu?
imas gore ispod slike profil...pa udjes tu.....pa pise avatar pa tu udji...pa onda u Browse...pa nadji sliku koju hoces.......To ti je mala slika sa strane...........Kad zavrsis sve to udji opet u profil pa u potpis.......pa klikni na ovu adresu http://www.tinypic.com pa tu klikni na Browse....pa onda nadji sliku...kad nadjes sliku klikni na UPLOAD NOW.......pa gde je ono drugo po redu ima pored copy.....pa copy i onda klikni paste tamo u potpisima gde ti je onaj mali prozorcic.......nadam se da si me razumela.....:/dulce/: | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Tue Nov 06, 2007 4:43 pm | |
| - ***ROBERTA*** wrote:
- Moze li neka od vas da mi kaze kako da postavljam slike posto sam nova na forumu?
Mislish na avatar ili owako obichno?? Poshto ti je Roberta objasnila za avatar,ja cju za obichno... Owako...odesh na www.tinypic.com ubacish u browse sliku koju zzelish,zatim kliknesh na upload now,i sachakash malo... zatim kad se zawrshi proces prewuchesh(selektujesh)kod onaj frugi po redu za boardowe i 4ume,zatim samo coppyrash i pasetujesh owde,i eto slike... Dok pishesh poruku necje ti se pojawiti slika,wecj kad poshaljesh pogledaj,widicjesh sliku!!! Nadam se da smo ti bile od pomocji amiga!!!:lol!: | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 09, 2007 4:51 pm | |
| Ako nisi razumela ni mene ni adminku ewo opet: Odes na www.tinypic.com pritisnes browse i izaberes sliku sa kompa pritisnes upload i sacekas da uploaduje.Kad uploaduje kliknes copy kod 2.prozora dodjes ovde da napises poruku,desnim klikom pa paste i posaljes poruku. | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 09, 2007 8:16 pm | |
| | |
|
| |
~*Dulce*Maria*~Zana~
Number of posts : 320 Age : 28 Location : Mexico City Hoby : slusanje muzike Humor : xexexexe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-04
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 09, 2007 9:26 pm | |
| Obozavam Robertu!!!!!!!!! Podrazumeva se da :bien: sam za nju glasala!!! | |
|
| |
EminaRW
Number of posts : 14 Age : 31 Location : Na koncertu najbolje groope na swijetu: ERREWAY-a... Hoby : Besposlicharenje..;) Humor : hmmm.... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-24
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 09, 2007 9:46 pm | |
| ZAŠTO NIKO TINISLAVIC NIJE REKAO DA NE WRIJEDJA ČLANOWE ERREWAYA??
A za temu - MARIZZA, OBVIO. | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 09, 2007 11:29 pm | |
| - Roberta Pardo Rey wrote:
- Ako nisi razumela ni mene ni adminku ewo opet:
Odes na www.tinypic.com pritisnes browse i izaberes sliku sa kompa pritisnes upload i sacekas da uploaduje.Kad uploaduje kliknes copy kod 2.prozora dodjes ovde da napises poruku,desnim klikom pa paste i posaljes poruku. E pa ja sam detaljno objasnila u problemi,pohvale.... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Fri Nov 09, 2007 11:42 pm | |
| - EminaRW wrote:
- ZAŠTO NIKO TINISLAVIC NIJE REKAO DA NE WRIJEDJA
ČLANOWE ERREWAYA??
A za temu - MARIZZA, OBVIO. Ja nigde newidim da je wredjala,zato milimte reci gde... | |
|
| |
Anahi
Number of posts : 326 Age : 30 Location : ******* Hoby : ples Humor : *********** Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Tue Nov 13, 2007 1:39 am | |
| Nego šta nego Roberta!!!! Protiv Marizze nemam ništa ali je Roberta bezbroj puta bolja!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mina92
Number of posts : 61 Age : 32 Location : Wrbas Hoby : visenje po forumima Humor : as Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Wed Nov 14, 2007 10:57 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? Wed Nov 14, 2007 10:58 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Roberta ili Marizza???? | |
| |
|
| |
| Roberta ili Marizza???? | |
|