| Mia RBD ili Mia ERREWAY???? | |
|
+30~Kaca Pardo the streets~ goca 93 rbd4ever $Roberta$ Mia dulce nena ...Wera...diva... Miss Sunshine Mionitza None95 Anny*RBD ~AnnY TinkerbelL~ *DoN`t*ChAnGe*Me* Nicole __Black_lady__ mina92 *~TEDDY~DANCER~* anayrbd Sara94 ~*Dulce*Maria*~Zana~ anaxxx Anahi ***ROBERTA*** roberta_bg Marija I ~**One tree hill girl**~ CristianoRonaldoGirl Ema **Wanna~Play** Roberta Pardo Rey 34 posters |
|
Mia RBD ili Mia ERREWAY???? | Mia RBD | | 81% | [ 46 ] | Mia ERREWAY | | 19% | [ 11 ] |
| Total Votes : 57 | | |
|
Author | Message |
---|
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Oct 30, 2007 6:25 pm | |
| Mia RBD ili Mia ERREWAY????? | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Oct 30, 2007 6:27 pm | |
| Mia RBD je lepsa od ove a i bolje glumi...ova je ko neka seljncica.....Teko da glasam za Miu RBD. | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Oct 30, 2007 8:28 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Wed Oct 31, 2007 10:49 am | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Thu Nov 01, 2007 9:16 pm | |
| Volim ih podjednako..Mislim volim Lusianu ali vise voli Anny..Tako da MIA RBD!! | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Fri Nov 02, 2007 11:39 pm | |
| Mia Erreway je lepsa,prirodnija,bolje glumi,o pevanju da ne pricamo tako da glasam za nju! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Fri Nov 02, 2007 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Marija I
Number of posts : 74 Age : 29 Location : Srbija Hoby : kosarka Humor : ddefs Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Sat Nov 03, 2007 2:04 am | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Sat Nov 03, 2007 3:29 pm | |
| Ja ne volim ni jednu ni drugu ali bolja mi je Mia RBD | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Mon Nov 05, 2007 8:55 pm | |
| UA RW UA RW ANAHI!!!!!!!!!! :/princess/: :fascinoprinces :fascinoprinces :fascinoprinces :fascinoprinces :fascinoprinces :fancyyyy: :rebeldemaniaci :welcomeplay: :leptir: :fire: :holachika: |
|
| |
***ROBERTA***
Number of posts : 16 Age : 28 Hoby : igram odbojku Humor : hahaha Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Mon Nov 05, 2007 8:58 pm | |
| MIA RBD!ZNA SE!Bolje glumi i bolje peva! | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Mon Nov 05, 2007 9:00 pm | |
| - ***ROBERTA*** wrote:
- MIA RBD!ZNA SE!Bolje glumi i bolje peva!
BRAVO!!!!Ne znam stvarno....bolje ona nego seljnka.....Mia RBD je 100 puta bolja!!!!Mada vise volim Dulce.... | |
|
| |
Anahi
Number of posts : 326 Age : 30 Location : ******* Hoby : ples Humor : *********** Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Nov 13, 2007 1:43 am | |
| Mia Rbd naravno-u svemu je bolja od Mie Erreway-ona mi je malo bzvz! | |
|
| |
anaxxx
Number of posts : 27 Age : 28 Location : Sa grupom RBD u sopingu Hoby : Tenis,ples,odbojka,plivanje,engleski i francuski privatno i u skoli Humor : Super sam u pricanju viceva Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-09
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Nov 13, 2007 1:01 pm | |
| | |
|
| |
~*Dulce*Maria*~Zana~
Number of posts : 320 Age : 28 Location : Mexico City Hoby : slusanje muzike Humor : xexexexe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-04
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Sat Nov 17, 2007 9:12 pm | |
| Mia RBD naravno!!!!!!!!! Mia EW je odvratna,sva je izvestacena!!!!!!!!!!!! :/scaryed/: | |
|
| |
Sara94
Number of posts : 13 Age : 29 Location : Veliko Gradiste Hoby : sveeee i svastaaa Humor : bla,bla,bla Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-17
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Sun Nov 18, 2007 11:18 pm | |
| Eeeeeeeeeee pa po meni bolje se uzivi u ulogu Luisana tj Mia ERREWAY !!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Mon Nov 19, 2007 3:02 pm | |
| MIA RRRBBBDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Je mnogo bolja originalnija i lepsa a ova sve suprotno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
anayrbd
Number of posts : 41 Age : 28 Location : yo y mia Hoby : ... Humor : svasta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Sun Nov 25, 2007 9:29 pm | |
| mia RBD nije losa ni Luisana | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Nov 27, 2007 1:27 pm | |
| - zana_djukic wrote:
- Mia RBD naravno!!!!!!!!! Mia EW je odvratna,sva je izvestacena!!!!!!!!!!!! :/scaryed/:
What?Izvestacena?Ju.....ja mislila da je Anahi ugradjivala silikone i isla na operaciju nosa,ali izgleda da sam pogresila!Kako da ne! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Tue Nov 27, 2007 4:25 pm | |
| Ha ha mozda jeste ali ne verujem! |
|
| |
~**One tree hill girl**~
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Wed Nov 28, 2007 1:01 pm | |
| Nije mozda nego je sigurno.Bilo je na svim mogucim forumima,novinama....moja drugarica ima i intervju u kojem nasa draga Any izjavljuje da "za lepotu treba patiti"....joj ajmo se svi sazaliti.....Anahi i pusi,dok Lu jos niko nije uhvatio (verovatno se dobro krije!).... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Wed Nov 28, 2007 1:05 pm | |
| xexe... Stwarno pushi???!! | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Wed Nov 28, 2007 1:08 pm | |
| | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Wed Nov 28, 2007 1:09 pm | |
| MMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!!!! Naravno da je Mia iz RBD bolja milion puta!!!!!!!!!! P.S. Nadam se da nisam kasno glasala!!! :/dulce/: | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? Wed Nov 28, 2007 1:10 pm | |
| Evo sad cu da postavim par slika da vam nesto pokazem! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Mia RBD ili Mia ERREWAY???? | |
| |
|
| |
| Mia RBD ili Mia ERREWAY???? | |
|