| Migel ili Manuel???? | |
|
+29*barbie'n'fashion girl* None95 ~Kaca Pardo the streets~ rbd4ever goca 93 $Roberta$ Mia dulce nena LUPITA95 ...Wera...diva... ~AnnY TinkerbelL~ *DoN`t*ChAnGe*Me* Nicole *~TEDDY~DANCER~* __Black_lady__ roberta_bg Sara94 ~*Dulce*Maria*~Zana~ MaZa mina92 nora_love_RBD Ema Anahi anayrbd Marija I ~**One tree hill girl**~ CristianoRonaldoGirl **Wanna~Play** Roberta Pardo Rey 33 posters |
|
Migel ili Manuel???? | Migel | | 89% | [ 40 ] | Manuel | | 11% | [ 5 ] |
| Total Votes : 45 | | |
|
Author | Message |
---|
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Migel ili Manuel???? Tue Oct 30, 2007 6:31 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Oct 30, 2007 6:31 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Oct 30, 2007 8:25 pm | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Thu Nov 01, 2007 9:18 pm | |
| MIGEL obvio!!Pablo je fujj!!Ruzan je... | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Fri Nov 02, 2007 11:47 pm | |
| Nadam se da se necete ljutiti ali Poncho nema pojma da glumi.Manuel je meni i lepsi i lepse peva i bolje glumi.Felipe je najbolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) | |
|
| |
Marija I
Number of posts : 74 Age : 29 Location : Srbija Hoby : kosarka Humor : ddefs Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Sat Nov 03, 2007 1:55 am | |
| | |
|
| |
anayrbd
Number of posts : 41 Age : 28 Location : yo y mia Hoby : ... Humor : svasta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Sun Nov 04, 2007 3:14 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Mon Nov 05, 2007 8:43 pm | |
| MIGEL!!!!!!!!!!!!!!! kako Manuel?! on nema pojma sa glumom on i luma su kao nebo i zemlja!!!!!!!!!!!!1 :fancyyyy: |
|
| |
Anahi
Number of posts : 326 Age : 30 Location : ******* Hoby : ples Humor : *********** Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 13, 2007 1:45 am | |
| Migel obvio! Manuel je ružan a i loše glumi! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 13, 2007 10:36 am | |
| | |
|
| |
nora_love_RBD
Number of posts : 19 Age : 29 Location : zrenjnin Hoby : tenis Humor : vicevi Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 13, 2007 1:02 pm | |
| meni ne samo da je MANUEL ruzan vec i cela serijarebelde WAy A VEC RBD I MIGUEL PAAAAA...... STA RECI.... :welcomeplay: | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 13, 2007 1:49 pm | |
| | |
|
| |
mina92
Number of posts : 61 Age : 32 Location : Wrbas Hoby : visenje po forumima Humor : as Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-14
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Wed Nov 14, 2007 10:58 pm | |
| | |
|
| |
MaZa
Number of posts : 50 Age : 34 Location : Bg Hoby : crtanje Humor : xexe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-12
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Thu Nov 15, 2007 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Fri Nov 16, 2007 10:34 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Sat Nov 17, 2007 3:30 pm | |
| | |
|
| |
~*Dulce*Maria*~Zana~
Number of posts : 320 Age : 28 Location : Mexico City Hoby : slusanje muzike Humor : xexexexe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-04
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Sat Nov 17, 2007 9:10 pm | |
| Ma bre Manuel nema pojma!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sara94
Number of posts : 13 Age : 29 Location : Veliko Gradiste Hoby : sveeee i svastaaa Humor : bla,bla,bla Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-17
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Sun Nov 18, 2007 11:19 pm | |
| Manueell zatoo stoo je mnoooooooogo lepsi od Migela.....a i bolje glumi...... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Mon Nov 19, 2007 2:51 pm | |
| aaaaaaaaa lepsi bolje glumi onesvesticuse nije vmigelu ni do kolena budimo realni i odvratan je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hateschool: |
|
| |
Sara94
Number of posts : 13 Age : 29 Location : Veliko Gradiste Hoby : sveeee i svastaaa Humor : bla,bla,bla Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-17
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Mon Nov 19, 2007 10:23 pm | |
| - tinaslavic wrote:
- aaaaaaaaa lepsi bolje glumi onesvesticuse nije vmigelu ni do kolena budimo realni i odvratan je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hateschool:
Uzmi sliku pa ih uporedi.................mislim................a i mnoooooooooogooooooooo mnoogo bolje glumi.... | |
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 27, 2007 1:38 pm | |
| - Sara94 wrote:
- tinaslavic wrote:
- aaaaaaaaa lepsi bolje glumi onesvesticuse nije vmigelu ni do kolena budimo realni i odvratan je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hateschool:
Uzmi sliku pa ih uporedi.................mislim................a i mnoooooooooogooooooooo mnoogo bolje glumi.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vristacu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako mozete da kazete da Migel bolje glumi.Pa i ja bolje glumim od njega (salim se).Migel je kao pocetnik.Bas se vidi da se ne uzivi u svoj lik vec da silom hoce da ga odglumi!Manu se bas uziveo i fantasticno je odglumio!Manu ima prelep glas,sto za Migela ne mogu bas da kazem.Ako hocete dokaz postavicu Celestial sa koncerta pa se uverite!!!!O lepoti necu da govorim,ja imam cudan ukus i Migel mi nikad nije bio lep.Manu je po meni presledak,samo sto ima cudan nos i ne svidja mi se sa dugom kosom! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 27, 2007 4:24 pm | |
| Dobro necu da se svadjam svako ima svoje misljenje jel da??? Samo meni je 1000 puta bolji migel!!! :/ok!/: |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 27, 2007 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Sara94
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Tue Nov 27, 2007 9:51 pm | |
| - ~**One tree hill girl**~ wrote:
- Sara94 wrote:
- tinaslavic wrote:
Uzmi sliku pa ih uporedi.................mislim................a i mnoooooooooogooooooooo mnoogo bolje glumi.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vristacu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako mozete da kazete da Migel bolje glumi.Pa i ja bolje glumim od njega (salim se).Migel je kao pocetnik.Bas se vidi da se ne uzivi u svoj lik vec da silom hoce da ga odglumi!Manu se bas uziveo i fantasticno je odglumio!Manu ima prelep glas,sto za Migela ne mogu bas da kazem.Ako hocete dokaz postavicu Celestial sa koncerta pa se uverite!!!!O lepoti necu da govorim,ja imam cudan ukus i Migel mi nikad nije bio lep.Manu je po meni presledak,samo sto ima cudan nos i ne svidja mi se sa dugom kosom! Slazem seee........................... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? Wed Nov 28, 2007 10:31 am | |
| Meni se tkdj neswidja sa dugachkom kosom..... Ali Miguel mi je lapshi swakako.....
Last edited by on Wed Nov 28, 2007 2:24 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Migel ili Manuel???? | |
| |
|
| |
| Migel ili Manuel???? | |
|