Number of posts : 344 Age : 30 Location : ♥...with...tinkerbell...in...neverland...♥ Hoby : ...hmm Humor : a daj zar treba da govorim Icon : About you : ja sam ja..zivim u bg i 94 sam godiste idem u skolu i dobar sam djak.. Registration date : 2007-10-31
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
boze strasno strasno katastrofa ne mogu da verujem......
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
Number of posts : 447 Age : 28 Location : Con estrellas... Hoby : Musica! Humor : 101% Icon : About you : bla,bla,bla.. Registration date : 2008-01-09
Subject: Re: RBD Satanico Wed Apr 16, 2008 12:36 am
MA TO SU SMISLILE ONE KARAKONDZULE,PROFUKNJACE,PRODRMARE,KRAMPACE!!!! U PREVODU:FANOVI ERR WAY-A!!!IDU MI NA ZIVCE!!! SAMO SU LJUBOMORNI MORONI JEDNI!!!!!!!!!!!!!!DABOG DA IM SE RUKE OSUSILE PA DA VISE NE POSTAVLJAJU TE VIDEE I SLIKE!!!!KAO I FORUME!!
just_me
Number of posts : 189 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-16
Ma ljudi to su gluposti, uopste ne moze da se cuje sta kazu, mogu ja da pustim pesmu neku njihovu unazad i da kazem, jao slusajte oni pevaju na srpskom. I normalno da ne pevaju ali kad se ne razume sta kazu ja mogu da tvrdim da je srpski. I ne mora da znaci da su to fanovi Erreway-a postavili, ovakvih stvari ima za sve poznate bendove jos od Beatles-a do danas, budala koje to tvrde ce uvek biti.
fairy
Number of posts : 447 Age : 28 Location : Con estrellas... Hoby : Musica! Humor : 101% Icon : About you : bla,bla,bla.. Registration date : 2008-01-09
Ma ljudi to su gluposti, uopste ne moze da se cuje sta kazu, mogu ja da pustim pesmu neku njihovu unazad i da kazem, jao slusajte oni pevaju na srpskom. I normalno da ne pevaju ali kad se ne razume sta kazu ja mogu da tvrdim da je srpski. I ne mora da znaci da su to fanovi Erreway-a postavili, ovakvih stvari ima za sve poznate bendove jos od Beatles-a do danas, budala koje to tvrde ce uvek biti.
PA DA.....TO POSTAVLJAJU I PISU LJUBOMORNI IMBECILI!! ZELIM IM ZA RODJENDANE DA POCRKAJU! SVI DO JEDNOG!
Nika_RBD
Number of posts : 656 Age : 29 Location : ♫ ♥♫ ♥♫ ♥ Hoby : ples... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-05
to za Y Soy Rebelde nije tacno.....jer kad pogledas text pesme vidi se da ne moze da bude to sto su oni napisali....samo oni su glupi pa se nisu toga setili....