| bievenida | |
|
|
Author | Message |
---|
<3_Wolki_MisS_<3
Number of posts : 344 Age : 30 Location : ♥...with...tinkerbell...in...neverland...♥ Hoby : ...hmm Humor : a daj zar treba da govorim Icon : About you : ja sam ja..zivim u bg i 94 sam godiste idem u skolu i dobar sam djak.. Registration date : 2007-10-31
| Subject: bievenida Wed Oct 31, 2007 11:35 am | |
| zdravo svima mozda me znate sa drugih foruma nick mi je svuda isti da bi me znali....zovem se jana mrzim svoje ime to je opstepoznata cinjenica na svim forumima i uopste u zivotu imam 13 godina....nisu najbolje godine ja za najbolje godine smatram 16-19 neznam zasto zvuci najbolje ipak sweet 16 zivim u BG najbolji gradic na svetu jos ako primi RBD I SVIM SRCEM SE NADAM DA CE DOCI I SVIM SRCEM MISLIM DA SU ONI POTPISI SRANJA IZVINTE OZBILJNO NA IZRAZU I DA IZ ZA SADA IMA OKO 400 TREBA BAR 10 000 I MEJLOVI I SVE TO.....NISMO SAMO MI SA FORUMA FANOVI IZ SRBIJE...NA ZVANICNOMSRPSKOM FORUMU SE PISE KAKO TREBA DA IH PODSETIMO DA POSTOJIMO A AKO NA KONFERENCIJAMA ILITI EMISIJAMA ANAHI I ALFONSO KAZU ZA SRBIJU...ONDA....valjda znate na sta mislim | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: bievenida Wed Oct 31, 2007 11:43 am | |
| Pa waljda cje docji u Srbiju,swi se nadaju... Inache BIENVENIDA!!! | |
|
| |
<3_Wolki_MisS_<3
Number of posts : 344 Age : 30 Location : ♥...with...tinkerbell...in...neverland...♥ Hoby : ...hmm Humor : a daj zar treba da govorim Icon : About you : ja sam ja..zivim u bg i 94 sam godiste idem u skolu i dobar sam djak.. Registration date : 2007-10-31
| Subject: Re: bievenida Wed Oct 31, 2007 11:44 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: bievenida Wed Oct 31, 2007 11:47 am | |
| pa da... Mozzesh se uchlaniti kao djak owe 4umske shkole ,na recepciji... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: bievenida Wed Oct 31, 2007 3:03 pm | |
| Chao Janche!Znači regovalal si se!?Kako ide protest? | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: bievenida Thu Nov 01, 2007 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: bievenida Fri Nov 02, 2007 2:18 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: bievenida Fri Nov 02, 2007 4:34 pm | |
| Da,protest.Njen 4um je prekopirala neka tamo devojka.Sve je isto.Osim logoa.I pravila i raspored tema...SVE!I slično se zove.Janina je chika's club a njen je girl's club.I sad Jan hoće da prtestvuje protiv tog 4uma i te devojke.Kapiraš? :badbad: | |
|
| |
***ROBERTA***
Number of posts : 16 Age : 28 Hoby : igram odbojku Humor : hahaha Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: bievenida Thu Nov 08, 2007 9:16 pm | |
| Moze li neka da mi pomogne kako da postavljam slike i ostalo....Nova sam na forumu. | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: bievenida Fri Nov 09, 2007 1:29 pm | |
| Ja ću.Ovako za avatr(malo sličicu ispod nika,idi u profil,pa avatar,pa browse.Pa izabereš sliku pa pošalji.A kad hoćeš da postaviš sliku ili potpis....Pa pogledaj objasnila sam negde na forumu.ako ne nadješ objasniću ti ili ću otvoriti temu da svi znaju. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: bievenida | |
| |
|
| |
| bievenida | |
|