| ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? | |
|
+4None95 *S~u*N~c*E~ roberta_bg Funky Angel 8 posters |
|
Author | Message |
---|
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 5:45 pm | |
| onaj ko se prvi javi usluzuje samnom...ajde brze... | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 5:54 pm | |
| ja se prijavljujem ako smem a kako usluzujemo ako je nesto komplikovano odlazim na godisnji odmor |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 6:01 pm | |
| Ma nije... Clanovi traze sta zele da popuju ili pojedu na zurci i mi ih usluzujemo...
PRIMLJENA SI!!! | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 6:02 pm | |
| jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mogu li da osmislim jelovnik |
|
| |
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 6:07 pm | |
| Moze.... Samo mi ga postavi ovde da vidimo sta da jos dodamo....
PS: Ovde samo ja i ti smemo da pricamo i moze da bude primljen jos jedan ili dva usluzivaca.... | |
|
| |
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 6:12 pm | |
| | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 6:12 pm | |
| PICE sok [svi ukusi] kisela voda coca cola fanta sprite shweps limunada pivo topla cokolada
JELA rostilj pomfrit pecenje pica lazanja piletina corba supa
DEZERTI palacinke sladoled vocni kupovi banana split
dodaj ako imas ideju |
|
| |
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 8:09 pm | |
| izvini morala sam da izadjem sa posla |
|
| |
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 8:14 pm | |
| ok...valjda si sada na poslu? | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 8:18 pm | |
| da tu sam ali mislim da nema musterija predlazem ti da zaposlis jos nekog [za svaki slucaj posto moj tata mora nesto da radi na racunaru pa ne znam da li cu sve vreme biti na poslu]
u vezi musterija mozemo da otvorimo i bazen,klizaliste... sta mislis |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 8:56 pm | |
| | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 8:57 pm | |
| |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:07 pm | |
| pa ako si videla na pocetku treba da npr ako neko zatrazi coca colu ti postavis neku sliku na kojoj se nalazi koka kola posto ja ne znam ja sam zaduzena za muziku pa hoces li |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:12 pm | |
| da ali ja kako da nabavim sliku od coca cole??? | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:15 pm | |
| pa ides na google pa ides trazenje slike pa ukucas coca-cola i odaberes najbolju pa postavis probaj
donesi mi koka-kolu |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:28 pm | |
| nasla sam neku coca colu u limenci | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:45 pm | |
| super ajde sad da pozovemo da dodju u kafic |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:51 pm | |
| Ewo mene mozete li mi dati neki ljubavni napitak kako bih imala bar malo srece u ljubavi.....A sto se ne regujes Dulcefan.....????? | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:52 pm | |
| dulcefan molim te se reguj!!!!!!!! biće ti zanimljiwije,weruj miii!!!! ewo jedan pepsi kome treba...: ewo i fanta: | |
|
| |
dulcefan Guest
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:53 pm | |
| narucuj u kafeteriji ovo je odeljak za zaposlene |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
kale
Number of posts : 830 Age : 29 Location : Tamo gde ti sigurno nisi... Hoby : Pa SvE i SvAsTa Humor : sve sto je smesmno xa,xa,xa,xa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-25
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? Sat Apr 26, 2008 9:55 pm | |
| Da reguj se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ajde molim te | |
|
| |
dulcefan Guest
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? | |
| |
|
| |
| ko hoce da usluzuje samnom u kafeteriji??? | |
|