| Slatka porukica za.... | |
|
|
Author | Message |
---|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Slatka porukica za.... Sun Apr 27, 2008 1:36 am | |
| Ovako ovo je nova igra i ovde pisemo porukice...Npr.Poruka za Fairy>Kad bih mogla da pozelim jos jednu zelju ona bi bila da zauvek budem tvoja drugarica....Takve porukice>smesne, ljubavne,slatke,prijateljske.... | |
|
| |
fairy
Number of posts : 447 Age : 28 Location : Con estrellas... Hoby : Musica! Humor : 101% Icon : About you : bla,bla,bla.. Registration date : 2008-01-09
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Sun Apr 27, 2008 2:10 am | |
| - *S~u*N~c*E~ wrote:
- Ovako ovo je nova igra i ovde pisemo porukice...Npr.Poruka za Fairy>Kad bih mogla da pozelim jos jednu zelju ona bi bila da zauvek budem tvoja drugarica....Takve porukice>smesne, ljubavne,slatke,prijateljske....
poruka za SUNCE --->ZELJA TI SE ISPUNILA! :Love ya!: :TnxS!: :yutu: :pussssa!: :mwa: :Love ya!: :Love ya!: KAKO TEBE DA ZABORAVIM??? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Sun Apr 27, 2008 10:58 pm | |
| Poruka za sve>Neka Vam kuca u veselju blista i srecno vam vaskresenje Hrista! Kao praznik zivotnog zacetka,ostale srece i napretka! HRISTOS VASKRESE!!! | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Mon Apr 28, 2008 11:08 am | |
| xwalaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Mon Apr 28, 2008 11:12 am | |
| nema na cemu postavi i ti neku poruku..... | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Mon Apr 28, 2008 11:37 am | |
| aj , malo je bezobrazna , ali to mi je poslao brat koji ima 25 god..
Waskrs ide,srce kuca,ko cje s ' kime da se tuca,to ti je prilika kao iz raja,da bilo kome polupash jaja !!!!! owo je bilo za swe ! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| |
| |
~*~ AnA ~*~*
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Mon Apr 28, 2008 11:41 am | |
| pa jeste,ali je malo bezobrazna,e da li owde smete da spamujete u galerijama za slike? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Mon Apr 28, 2008 12:10 pm | |
| | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Slatka porukica za.... Tue Apr 29, 2008 2:21 pm | |
| P:S:@lock to možete u igrama žurke... :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Slatka porukica za.... | |
| |
|
| |
| Slatka porukica za.... | |
|