| smehoteka | |
|
+3Klara. ~*~ AnA ~*~* *S~u*N~c*E~ 7 posters |
Author | Message |
---|
dulcefan Guest
| Subject: smehoteka Sun Apr 27, 2008 7:17 pm | |
| ovde pisemo viceve i blamove,postavljamo smesne slike......... ma bilo sta sto je smesno |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: smehoteka Sun Apr 27, 2008 11:00 pm | |
| Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sedi. • Šta da radimo? - zavapi Japanac. • Oca ti j**** japanskog, vi bi samo nešto da radite! | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 11:05 am | |
| umro bill gejts i ode on kod boga,a bog mu kaze : " widish Bile malo sam zbunjen,uchinio si weliko delo za chowechanstwo,a opet i to ima neke posledice...pa sam zato odluchio da ti izaberesh gde cjesh u raj ili pakao...A on kaze pa mogu li prwo da pogdam i raj i pakao,a on mu na to odg. narawno !!!!!!! I odu oni u pakao,a tamo swe luksuzno i more i plaze,lepe dewojke,i hoteli,ma swe kako je on nawikao u pretxodnom ziwotu...a u raju je bio tu i tamo neki andjelchicj koji swira harfu i leti po nebu,narawno to je njemu bilo dosadno i on se odluchi za pakao... ...posle nekoliko dana dodje Bog kod Bila da widi kako mu je,i pita on Bila : " pa Bile kako ti je owde,a on kaze : " kako,kako mi je? pa ochajno,owde tutnje narodnjaci a owa dwa djawola me bichuju !!!!!!!! Grozno je,eto kako je!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Bill ga upita : " pa Boze kako je owo mogucje,pre nije bilo owako u paklu,a Bog se samo nasmeja i reche mu : " ex sinko,pa to ti je bio screen saver " ...................pa smejte se.....................a wic,uopshte nije smesxan !!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 11:36 am | |
| Wic je smesan ja znam slicno tako samo drugu verziju..... | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 11:40 am | |
| pa dobro ima wishe werzija.... | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| |
| |
~*~ AnA ~*~*
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 11:45 am | |
| jaaaaaaaaaoj koja si ti loooooodacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 11:45 am | |
| XDDDD ima još nekix samo da nadjem.. | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 11:46 am | |
| a pogledaj owo : - na koga ti lichi , xxexexexexexe? ! | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 12:02 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 12:08 pm | |
| Joj...xaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxax | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 12:11 pm | |
| ali najbolja je zadnja 100m oduzimam nevinost XDDD to je sve napisano na zgradama i onda slikam..XDD ili metalica a ispod piše šaban šaulić!! XDDDDD | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 12:37 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
*ANAHI*
Number of posts : 510 Age : 31 Location : ***Negde daleko sa svojim dragim*** Icon : About you : Nešto o meni...EXTRA... Registration date : 2008-03-20
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 2:34 pm | |
| | |
|
| |
newena
Number of posts : 3 Age : 30 Location : kraljewo Humor : hahahaha ;)) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-07
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 6:45 pm | |
| Ewo jedno wica:
izvela uciteljica Pericu na tablu i rekla mu da nacrta nesto okruglo. On nacrta dupe, uciteljica poludi i istera ga napolje. Utom naidje direktorka, pa ga pita: - Je li , a shta ti radish tu? - Pa, izbacila me uciteljica. - A shta ona radi sad? - MA, eno je, brishe dupe...... NADAM SE DA WAM SE SWIDEO OWAJ WIC.........ZOPPPPPPPP ZA SWE | |
|
| |
newena
Number of posts : 3 Age : 30 Location : kraljewo Humor : hahahaha ;)) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-07
| Subject: Re: smehoteka Mon Apr 28, 2008 6:49 pm | |
| EWO JOSH JEDNOG:
Razgovaraju dwa policajca i pita jedan drugog:
-Gde si ti rodjen? - Kod kuce, a ti? - Ja sam u bolnici. - A shto, shta ti je bilo?! :mwa: | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: smehoteka Tue Apr 29, 2008 12:01 am | |
| hahhahaha.... | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: smehoteka Tue Apr 29, 2008 2:17 pm | |
| @LOCK jer ima prewiše tema otworenix,.,.. swe to može u jednoj... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: smehoteka | |
| |
|
| |
| smehoteka | |
|