| HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! | |
|
+6Ema *barbie'n'fashion girl* Mionitza None95 *S~u*N~c*E~ *MiA * CoLuCcI* 10 posters |
Author | Message |
---|
*MiA * CoLuCcI*
Number of posts : 228 Location : NIS Icon : About you : volim da izlazim,volim zezanje,plivanje,ples,muziku i naravno RBD! Registration date : 2008-04-25
| |
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Sat May 03, 2008 3:01 pm | |
| za ovo prvo sam ti rekla ili ti fali neki codec ili imas virus,spyware ili adware a za drugo kad preko kog programa ulayis na net preko Opere ili preko Internet explorer-a? | |
|
| |
*MiA * CoLuCcI*
Number of posts : 228 Location : NIS Icon : About you : volim da izlazim,volim zezanje,plivanje,ples,muziku i naravno RBD! Registration date : 2008-04-25
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Sat May 03, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 2:40 pm | |
| Preko toga se kupi wirusi... | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 2:59 pm | |
| Ja imam neke spy detector i nemam wiruse! | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
*MiA * CoLuCcI*
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 7:34 pm | |
| A kako drugacije da ulazim?Koji je taj detektor? | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 7:43 pm | |
| Ne znam sta je u pitanju! Jedino da ti neko od admina promeni... | |
|
| |
*MiA * CoLuCcI*
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 8:48 pm | |
| Jedino to...Ali zanima me sta su sada rekli.... | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Mon May 05, 2008 10:45 pm | |
| Pa to je ovde namešteno(mislim ta opcija da ne radi,ono kao da se automatski logujete,samo za modove i admine radi)tako zbog nedavnog hackovanja.... :/ | |
|
| |
*MiA * CoLuCcI*
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Tue May 06, 2008 5:56 pm | |
| Adobro to ok....A ovo drugo????? | |
|
| |
None95
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Tue May 06, 2008 7:12 pm | |
| | |
|
| |
*MiA * CoLuCcI*
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Tue May 06, 2008 7:57 pm | |
| | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Fri Jul 18, 2008 12:09 am | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| |
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Fri Jul 18, 2008 11:12 am | |
| Stvarno ne znam kako ne možeš promjeniti ava i potpis o_O | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Sat Jul 19, 2008 8:19 pm | |
| P to svi mogu,a znm zashto potpis nemozhesh,jer ty nije ukljuchen...To se swy zbune uwek... Samo idz u profil u opcije i otkachi ono da mozhesh da stawish potpis... :D | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Sun Jul 20, 2008 9:52 am | |
| Da,ali njoj kada udje u to tera je da se opet uloguje..tako sam nesto ja razumela.. | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Sun Jul 20, 2008 10:11 am | |
| Ja nisam ništa razumjela ..? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Tue Jul 22, 2008 10:49 pm | |
| Pa ja sam vam rekla zasto...Meni je isto tako zato sto sam imala neke adware koje nisam mogla da izbrisem(adware,spyware-slicno kao vitusi,samo sto su to neki spijunski botovi koji ulaze u vas komp i usporavaju ga,a takodje i informacije iz kompa salju i msm da postavljaju negde na net i neke kompanije koriste tako nesto....)Ja sam se toga spasila tako sto sam formatirala komp...Msm da nema drugog izbora... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Tue Jul 22, 2008 11:10 pm | |
| a kako da ga formatiram..i to mi je samona owom 4umu | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Tue Jul 22, 2008 11:39 pm | |
| Na svakom 4umu ima cookies i zbog toga ti je samo na ovom 4umu....Da ga formatiras to znaci da oboris sistem i da ponovo instaliras windows...To bi trebalo tvoji da znaju...Ali onda gubis sve sto ti se nalazi na C ako ti hard disc podeljen na dve particije...Naravno to posle mozes povratiti ponovnim instaliranjem...Takodje ces morati ponovo da na svakom 4umu na kome si regovana napises sifru da bi se automatski logovala... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Wed Jul 23, 2008 12:18 am | |
| pa hwala..ali prosto ne zelim ton da radim.wec sam skoro morala...a i meni je to jedno wreme prestalo.Nego na nekim drugim 4umima kada odem na home otwori mi se nowa strana sa reklamiranjem adobe nesto.jel zna neko kako to da sredim? | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! Sat Sep 06, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| HEEEEELLLLLLLPPPPPp!!!!!!!!!! | |
|