Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Neredovnost ponekih admina Tue Jul 01, 2008 10:52 am | |
| Pa neka je Sale na 1000 foruma admin,i ja sam pa sam skoro redovna na svima,a on priča o forumu svašte ovdje je rekao da propada,e hvala mu puno,ali da se trudi i da dovodi članove ne bi bilo tako! | |
|
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Neredovnost ponekih admina Tue Jul 01, 2008 9:26 pm | |
| - ^^I aM tOm'S bItCh^^ wrote:
- Pa neka je Sale na 1000 foruma admin,i ja sam pa sam skoro redovna na svima,a on priča o forumu svašte ovdje je rekao da propada,e hvala mu puno,ali da se trudi i da dovodi članove ne bi bilo tako!
Tacno tako!!! | |
|
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Neredovnost ponekih admina Sun Jul 20, 2008 1:39 am | |
| Ja, mislim, da sam sada redovna, i da pisem... Ema...? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Neredovnost ponekih admina | |
| |
|