| EMINARW | |
|
+3Roberta Pardo Rey roberta_bg **Wanna~Play** 7 posters |
|
Da li da je izbacimo,banujemo ili ostavimo? | Ibacite je | | 67% | [ 6 ] | Banujte je(na mesec-dva) | | 11% | [ 1 ] | Ostavite je normalno na forumu | | 22% | [ 2 ] |
| Total Votes : 9 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: EMINARW Fri Nov 16, 2007 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: EMINARW Fri Nov 16, 2007 10:13 pm | |
| Jer samo admini mogu owde da pishu?? | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: EMINARW Sat Nov 17, 2007 3:25 pm | |
| Shta cjemo onda sa Eminom?? | |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: EMINARW Sat Nov 17, 2007 10:29 pm | |
| Izgleda mi!Moje misljenje ja da nebi trebalo da je izbacimo!Ali bez oklevanja ce mo je izbaciti ako bude pravila onakve teme!!!! To je moje misljenje!Da li se slazete? | |
|
| |
| Subject: Re: EMINARW Sat Nov 17, 2007 10:43 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: EMINARW Sat Nov 17, 2007 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: EMINARW Sat Nov 17, 2007 10:54 pm | |
| Ja se slazzem...josh samo ostali admini da potwrde... | |
|
| |
| Subject: Re: EMINARW Sun Nov 18, 2007 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: EMINARW Sun Nov 18, 2007 9:20 pm | |
| Josh uwek nisu prokomentarisali... | |
|
| |
| Subject: Re: EMINARW Sun Dec 16, 2007 1:23 am | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: EMINARW Sun Dec 16, 2007 8:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: EMINARW Tue Dec 18, 2007 12:31 am | |
| Ok!Jos da 4 admina potwrde!~! | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: EMINARW Tue Dec 18, 2007 1:54 pm | |
| A sta se desilo?Ja ne znam ni sta je bilo,ne mogu nista da kazem jos uvek. | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: EMINARW Tue Dec 18, 2007 3:47 pm | |
| Pa neznam,wredjala je malo nas i Rebelde... | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: EMINARW Wed Dec 19, 2007 1:35 am | |
| Pregledala sam sad sve njene postove.O,boze idiot od deteta. Pa mislim,strasno. Jako me nervira kada neko gleda jednu od te dve serije,i onda iz nekog samo sebi poznatog glupog razloga vredja drugu seriju!To je tako JADNO! Niko nema prava da vredja nijednu od te dve serije.RBD ne sme da vredja jer je mnooogo popularniji,a RW ne sme zato sto je to original,i da nije bilo RW-a ne bi bilo ni RBD-a. To je moje misljenje. A videla sam i da su neki vredjali RW,zato sto je ona vredjala RBD.Pa zar ste nenormalni,padate na takvo glupo izazivanje zbog nekoga bezveze?To je kao da ste isti kao ona,spustate se na taj nivo da vredjate bilo koju seriju! Nije posteno ni od nje,a ni od vas! Trebalo je da odmah prekratite raspravu,samo kazete,e,nije nam do svadje,ti kako hoces,i gotovo,bre! Samo ste gubili vreme. Izvinite na ovako grubim recima,ali istina je.Ona nije u pravu sto je vredjala RBD,samo je dokazala koliko je glupa,i nekulturna,trebalo je da se postavite iznad nje.I ovo sad vam ne govorim samo za nju ili ovu situaciju,vec za sve uopsteno,u zivotu. Zar mislite da bi Roberta ili Mia,Lupe,da bi se zadrzavale oko takve gluposti?Naravno da ne. Samo bi je ohladili i kraj price.Nemojte da dozvolite da vam se takve situacije desavaju vise. Ponovo izvinite sto sam ovako bila gruba,ali ne dozvoljavam da nijedna serija bude vredjana,jer su obe vrh. I ne smete nikad zaboraviti da bez RW-a ne bi bilo RBD-a. | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
| Subject: Re: EMINARW Wed Dec 19, 2007 1:37 am | |
| I,da,sto se te Emine tice,treba da se banuje,ali ne zato sto je vredjala RBD i clanove,nego zato sto je nekulturna i nevaspitana! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: EMINARW | |
| |
|
| |
| EMINARW | |
|