| kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! | |
|
+3rbd4ever ~%_BojJov_%~ *Mawa Ponchita* 7 posters |
kome smetaju iskljucene privatne poruke i sta ce uraditi mozda,u skorije vreme od ponudjenog? | otici sa foruma | | 20% | [ 1 ] | praviti neki protest zbog isklucenih privantih | | 80% | [ 4 ] | otici na neko vreme sa foruma dok se ne ukljuce privatne poruke | | 0% | [ 0 ] |
| Total Votes : 5 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
Gost Guest
| Subject: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Thu May 15, 2008 10:42 pm | |
| |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Thu May 15, 2008 10:53 pm | |
| strajk ako treba i gladju!!!!!!!hocemo poruke hocemo poruke hocemo poruke.... | |
|
| |
~%_BojJov_%~
Number of posts : 27 Icon : About you : Ja sam Bojan i 85. sam godište! Treniram football i radim kao security... Registration date : 2008-05-15
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Fri May 16, 2008 11:20 pm | |
| Brate manite se,sta sad kinjite moju Emu? Htela vam dobro,a vi ovako,al eto vam vratila privatne,al bolje da nie! Stvarno ste.... A pogotovo je besmisleno ovo glasanje.... Svaki ponudjeni je gluplji od glupljeg... | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Tue May 27, 2008 9:54 am | |
| | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Tue May 27, 2008 1:44 pm | |
| E ne postawljaj glupa pitanje~!~ | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Tue May 27, 2008 7:39 pm | |
| Pa da,slažem se,ako ona oće da isključi,šta mi tu možemo.....? | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Tue May 27, 2008 7:40 pm | |
| E jbt crci cete bez pm-ova | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Tue May 27, 2008 7:45 pm | |
| Meni pravo da vam kažem ništa ne trebaju,jer napamet znam sve pm-ove:
"Oli da se reguješ na ******************** forum...?Trebaju mi članovi...Glupo mi je što te ovako pitam preko pm-a ali taj forum mi je jako važan..." blabla....I meni trebaju članovi i važan mi je forum pa nešaljem...... | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Tue May 27, 2008 7:48 pm | |
| E da o ko je ovaj gost koji je otvorio temu??? | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! Wed May 28, 2008 12:55 pm | |
| Da slažem se za to Klaro,i ja se pitam ko je kad nije regovan pa nezna to... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! | |
| |
|
| |
| kome smetaju iskljucene privatne poruke :(...nek se ovde javi! | |
|