Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

--==My new art==--

Go down 
+10
*S~u*N~c*E~
$Roberta$
*Mawa Ponchita*
Ema
roberta_bg
Klara.
Mica93/2
None95
Love.And.Death
Mionitza
14 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Mionitza

Mionitza

Female
Number of posts : 3298
Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones
Humor : I'm now soo sad!
Icon : --==My new art==-- - Page 2 2i2btvp
About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim!
Registration date : 2007-12-01

--==My new art==-- - Page 2 Empty
PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyFri Jul 11, 2008 3:37 pm

Znam...
Ali owo je Photo Filter inache on mi je na francuskom pa se teze snalazim..ali sad cu da postawim nowe radowe
Back to top Go down
Klara.

Klara.

Female
Number of posts : 5516
About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje..
Registration date : 2008-01-26

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyFri Jul 11, 2008 3:48 pm

Ajd :D
Back to top Go down
Mionitza

Mionitza

Female
About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim!

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyMon Jul 14, 2008 2:25 pm

Chek crko mi comp... :D
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female
Number of posts : 3304
Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji...
Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe
Humor : valjda sam duhovita
About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita..
Registration date : 2008-01-25

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyMon Jul 14, 2008 3:19 pm

Cool rad...
Back to top Go down
**Wanna~Play**

**Wanna~Play**

Female
Number of posts : 1970
Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u!
Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika.....
Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:))))
About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!!
Registration date : 2007-10-07

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyMon Jul 14, 2008 7:40 pm

xtra je!
Back to top Go down
http://www.rebelde4ever.nice-board.com
Mionitza

Mionitza

Female

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyTue Jul 15, 2008 3:14 pm

TnXs!=)))
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptySat Jul 19, 2008 7:37 pm

Super je,aj sad te nowe... :D
Back to top Go down
Klara.

Klara.

Female
Number of posts : 5516
About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje..
Registration date : 2008-01-26

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptySun Jul 20, 2008 10:15 am

Super su radovi Yes. <3

Postavi new!
Back to top Go down
>LoLliPoP*GiRl<

>LoLliPoP*GiRl<

Female
Number of posts : 152
Icon : --==My new art==-- - Page 2 4ug9ir
About you : Ja sam Andjela...Obozawam RBD narawno...Ziwim u bg-u...imam 12 god....Mrzim narodjnake.slusam strani pop i malko rock...
Registration date : 2008-09-03

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 8:29 pm

cool su
Back to top Go down
>LoLliPoP*GiRl<

>LoLliPoP*GiRl<

Female
Number of posts : 152
Icon : --==My new art==-- - Page 2 4ug9ir
About you : Ja sam Andjela...Obozawam RBD narawno...Ziwim u bg-u...imam 12 god....Mrzim narodjnake.slusam strani pop i malko rock...
Registration date : 2008-09-03

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 8:32 pm

Mionitza wrote:
Znam...
Ali owo je Photo Filter inache on mi je na francuskom pa se teze snalazim..ali sad cu da postawim nowe radowe
i meni je bio na franc.
klikni na sliku i open with photo fliter i bice na eng...waljda...
Back to top Go down
dULcE*niNNa

dULcE*niNNa

Female
Number of posts : 742
Icon : --==My new art==-- - Page 2 Copy_o10
About you : ...
Registration date : 2008-08-11

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 12:52 pm

oky su ...
Back to top Go down
LofF

LofF

Female
Number of posts : 160
About you : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu neki me zowu Annie, neki roby swe zawisi ali ja se zowem ewa... :)
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 EmptyThu Oct 23, 2008 9:42 pm

onako!
bolje instaliraj adobe PS!!
chat1
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: --==My new art==--   --==My new art==-- - Page 2 Empty

Back to top Go down

--==My new art==--
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2