| --==My new art==-- | |
|
+10*S~u*N~c*E~ $Roberta$ *Mawa Ponchita* Ema roberta_bg Klara. Mica93/2 None95 Love.And.Death Mionitza 14 posters |
|
Author | Message |
---|
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: --==My new art==-- Fri Jul 11, 2008 3:37 pm | |
| Znam... Ali owo je Photo Filter inache on mi je na francuskom pa se teze snalazim..ali sad cu da postawim nowe radowe | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: --==My new art==-- Fri Jul 11, 2008 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: --==My new art==-- Mon Jul 14, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: --==My new art==-- Mon Jul 14, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: --==My new art==-- Mon Jul 14, 2008 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: --==My new art==-- Tue Jul 15, 2008 3:14 pm | |
| TnXs! )) | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: --==My new art==-- Sat Jul 19, 2008 7:37 pm | |
| Super je,aj sad te nowe... :D | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: --==My new art==-- Sun Jul 20, 2008 10:15 am | |
| Super su radovi <3 Postavi new! | |
|
| |
>LoLliPoP*GiRl<
Number of posts : 152 Age : 28 Icon : About you : Ja sam Andjela...Obozawam RBD narawno...Ziwim u bg-u...imam 12 god....Mrzim narodjnake.slusam strani pop i malko rock... Registration date : 2008-09-03
| Subject: Re: --==My new art==-- Wed Sep 17, 2008 8:29 pm | |
| su | |
|
| |
>LoLliPoP*GiRl<
Number of posts : 152 Age : 28 Icon : About you : Ja sam Andjela...Obozawam RBD narawno...Ziwim u bg-u...imam 12 god....Mrzim narodjnake.slusam strani pop i malko rock... Registration date : 2008-09-03
| Subject: Re: --==My new art==-- Wed Sep 17, 2008 8:32 pm | |
| - Mionitza wrote:
- Znam...
Ali owo je Photo Filter inache on mi je na francuskom pa se teze snalazim..ali sad cu da postawim nowe radowe i meni je bio na franc. klikni na sliku i open with photo fliter i bice na eng...waljda... | |
|
| |
dULcE*niNNa
Number of posts : 742 Age : 31 Location : sa rBd-om na turneju.... Icon : About you : ... Registration date : 2008-08-11
| Subject: Re: --==My new art==-- Thu Sep 18, 2008 12:52 pm | |
| | |
|
| |
LofF
Number of posts : 160 Icon : About you : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu neki me zowu Annie, neki roby swe zawisi ali ja se zowem ewa... Registration date : 2008-09-10
| Subject: Re: --==My new art==-- Thu Oct 23, 2008 9:42 pm | |
| onako! bolje instaliraj adobe PS!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: --==My new art==-- | |
| |
|
| |
| --==My new art==-- | |
|