| Hmmm.. | |
|
+3<3_Wolki_MisS_<3 *Mawa Ponchita* CristianoRonaldoGirl 7 posters |
Author | Message |
---|
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Hmmm.. Mon May 26, 2008 5:02 pm | |
| Zashto stalno kada dodjem na 4um moram da pristupim???Znate koliko to mrzim!! Molim vas sklonite to inace necu biti bas redowna...A i zashto je ukinut PM?? Mislim,NISAM NISHTA SKRIVILA..NI KRIWA NI DUZNA a vi mi iskljuciste PM...Mislim stwarnooo | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Hmmm.. Mon May 26, 2008 5:05 pm | |
| e ovako kao 1 nemam pojma zasto moras da pristupuis a kao 2. i meni je ukinut pm!!!valjda je svima!!! | |
|
| |
<3_Wolki_MisS_<3
Number of posts : 344 Age : 30 Location : ♥...with...tinkerbell...in...neverland...♥ Hoby : ...hmm Humor : a daj zar treba da govorim Icon : About you : ja sam ja..zivim u bg i 94 sam godiste idem u skolu i dobar sam djak.. Registration date : 2007-10-31
| Subject: Re: Hmmm.. Mon May 26, 2008 10:32 pm | |
| da 1. mozes kada se ukljucej da stavis ono prikljuci me stalno | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Hmmm.. Mon May 26, 2008 10:38 pm | |
| Ali meni to je ukljuceno!! | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Hmmm.. Mon May 26, 2008 11:47 pm | |
| E nije,jer to kad je uključeno *ono priključi me stalno tako nekako* onda može a kada nije onda neće....A meni se to nikada ne dešava... | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Hmmm.. Tue May 27, 2008 10:07 am | |
| | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Hmmm.. Tue May 27, 2008 1:41 pm | |
| Ja nikad ne trebam da se logujem! A uostalopm pm je uključen!
*Minja tebi je swe "Glupo!* | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
| Subject: Re: Hmmm.. Tue May 27, 2008 2:30 pm | |
| Pa sada je ukljucen!!!
I ono prikljuci me automatski..Meni je to UWEK bilo oznaceno!!A sada nije bilo!!!Znaci samo mi se iskljucilo!! | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Hmmm.. Tue May 27, 2008 7:13 pm | |
| E pa problem rešen zar ne? | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Hmmm.. Tue May 27, 2008 7:52 pm | |
| - #!KaLoMiRa'S_bOyFrIeNd!# wrote:
*Minja tebi je swe "Glupo!* Pa šta ćeš Sale....I ti samo govoriš:ok,molim,no ...Pa se nežalimo... :D Und da skoro svima vama nešto smeta...Mogu mislitri kako je Emi O.o,uostalom...Nek ona napravi forum kako ona hoće,da joj nećete vi naređivati O.o Ako vam se nesviđa žao mi je...Ja tu ništa ne mogu.... | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
| Subject: Re: Hmmm.. Tue May 27, 2008 9:04 pm | |
| - #!KaLoMiRa'S_bOyFrIeNd!# wrote:
- E pa problem rešen zar ne?
Da resen je! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Hmmm.. Wed May 28, 2008 12:40 pm | |
| Msm ja sam stavila off automatsko prijavljivanje zbog nedavnog hackovanja a i opasnosti od hackovanja,tako da... | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
| Subject: Re: Hmmm.. Thu May 29, 2008 7:05 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Hmmm.. Fri May 30, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hmmm.. | |
| |
|
| |
| Hmmm.. | |
|