*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: SORRY!!!!! Sat Jun 07, 2008 10:19 pm | |
| Da se izvinem zato sto nisam dolazila! Imam dva izvinjenja! 1. Imala sam neke probleme sa netom i bio je pokvaren! 2. Bila sam na svetskom prvenstvu u jazz baletu tako da nisam mogla da dolazim! Valjda mi je oprosteno!@!!!!!!!!! Vojim vas i puno ste mi falili! :Love ya!: | |
|
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: SORRY!!!!! Sat Jun 07, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: SORRY!!!!! Sat Jun 07, 2008 11:13 pm | |
| i ja se izvinjavam sto nisam dolazila nadam se da cete mi oprostiti nisam mogla da se ulogujem izgleda da mi je neko provalio sifru i pokvaren mi je komp. | |
|
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: SORRY!!!!! Sun Jun 22, 2008 1:32 am | |
| | |
|