| Udjite svi i vidite ! Please ! | |
|
+6Mica93/2 Ema miamarija *Mawa Ponchita* roberta_bg Funky Angel 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Sun Jul 20, 2008 3:44 pm | |
| - Funky Angel wrote:
- Monty The Cock wrote:
- bye amiga nedostajeces nam <3333333333 :D
Ex Klaro ja sam vec bila i vratila se...hehehehe El imas ti MSN? Ako imas dodaj me Hehe.Ups.. :DD And drago mi je što si se vratila,i da,za msn,imam ga i upravo sada sam ti rekla 'Hey' . | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Sun Jul 20, 2008 11:35 pm | |
| Ljudi ja juce i danas nisam bila tu...Bila sam u Vrnjacku banju....Mislim da vam je rekla Daca a ako nije evo ja sam vam rekla....lol Pa vratila sma se.....Bila sam na karneval...Bilo je extra... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Sun Jul 20, 2008 11:46 pm | |
| pa rekla je ja mislim.drago mi je da si se lepo prowela | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Mon Jul 21, 2008 4:13 pm | |
| | |
|
| |
~RBD girl forever~
Number of posts : 147 Age : 29 Location : ...pokretna stolica... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-21
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Tue Jul 22, 2008 1:39 am | |
| Lepo se provedi i brzo nam dodji... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Tue Jul 22, 2008 2:02 am | |
| | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! Tue Jul 22, 2008 11:16 am | |
| Pa ona se vratila i ovo je lock! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Udjite svi i vidite ! Please ! | |
| |
|
| |
| Udjite svi i vidite ! Please ! | |
|