| zasto... | |
|
+2*barbie'n'fashion girl* *Mawa Ponchita* 6 posters |
|
Author | Message |
---|
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: zasto... Fri Jun 20, 2008 10:35 pm | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: zasto... Fri Jun 20, 2008 10:41 pm | |
| Ne znam ja bb.... Pitaj Emix... | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: zasto... Fri Jun 20, 2008 10:43 pm | |
| pa to i cekam,nemam ni jednu funkciju moda a nema me ni u grupi modova | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Fri Jun 20, 2008 10:48 pm | |
| JUUUUHUUUU EMAAAAA!!!!E SE VIDIMOOO???JEL IMAS DOBAR PRIJEMMMM??? | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: zasto... Fri Jun 20, 2008 11:01 pm | |
| e DA ema sto Tea nije mod????????? | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Fri Jun 20, 2008 11:10 pm | |
| cekam objasnjenje!!1BREEEE | |
|
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: zasto... Fri Jun 20, 2008 11:14 pm | |
| EMAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 12:15 am | |
| Ušla sam u admin panel i u deo u kojem piše sve što su modovi i admini radili i videla sam u moderaciji da si za jedan dan obrisala 50 tudjih postova,za redom... Konsultovala sam se sa još nekima i neznam,još razmišljamo... :/ | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 10:51 am | |
| I nemojte histerisati,i Tea ako hoćeš da budeš mod,pazi šta radiš i ponašaj se kao MOD! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 12:32 pm | |
| ??? | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 12:39 pm | |
| e ovako cemo posto svakom smeta moje ponasanje i oupste ja onda je lakse da odem nego da vi idete pa zato DOVIDJENJA...ZBOGOM...IDEM SA 4UMA!! | |
|
| |
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 12:56 pm | |
| Ej bwe Tea sta ti je??????? Oni su te skinuli zato sto si brisala jako puno poruka za jedan dan!!!!!!! Nemoj odma da se ljutis Ema nije mislila nista lose!!!! Ae vracaj se ovamo! Samo par dana iskuliraj vratice te oni!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 12:57 pm | |
| I da sam oda dodam..... Niko te ovde ne mrzi!!!!!!!!!!!!!!! I ne smeta nam tvoje ponasanje!!!!!!!!!! | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 7:51 pm | |
| tea???i ja immam isti problem | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 8:42 pm | |
| Obe će biti vraćene,srry Jaco što nisam odg,bila sam zauzeta oko styla... | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Sat Jun 21, 2008 11:59 pm | |
| - *~Anny_y_Anchy~* wrote:
- I da sam oda dodam..... Niko te ovde ne mrzi!!!!!!!!!!!!!!! I ne smeta nam tvoje ponasanje!!!!!!!!!!
bb,pogresno sam se izrazila,ja owde wrlo dobro znam kome ja smetam i ko ko me mrzi!!pa cu stoga razgovarati sa svima onima kojima ne smetam a to su moji amigosi a oni dobro znaju koji su!!!zato Lelo bb ne brini ja odlicno znam da me ti ne mrzis - ^^I aM tOm'S bItCh^^ wrote:
- I nemojte histerisati,i Tea ako hoćeš da budeš mod,pazi šta radiš i ponašaj se kao MOD!
kao prvo NECU da budem mod!!!a kao drugo od ovog momenta pa nadalje ja se ponas kako JA hocu!!! a Ema ono za grupu moderatora i to neka XVALA!!! :TnxS!: | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 12:00 am | |
| | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 12:03 am | |
| amiga ja sam rekla vec!!N*E*K*A* X*V*A*L*A!!!!moze i bez xvala!!N*E*K*A* e vec je bolje tako!! | |
|
| |
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 12:40 am | |
| - ~*Dul is the best*~ wrote:
- *~Anny_y_Anchy~* wrote:
- I da sam oda dodam..... Niko te ovde ne mrzi!!!!!!!!!!!!!!! I ne smeta nam tvoje ponasanje!!!!!!!!!!
bb,pogresno sam se izrazila,ja owde wrlo dobro znam kome ja smetam i ko ko me mrzi!!pa cu stoga razgovarati sa svima onima kojima ne smetam a to su moji amigosi a oni dobro znaju koji su!!!zato Lelo bb ne brini ja odlicno znam da me ti ne mrzis
- ^^I aM tOm'S bItCh^^ wrote:
- I nemojte histerisati,i Tea ako hoćeš da budeš mod,pazi šta radiš i ponašaj se kao MOD!
kao prvo NECU da budem mod!!!a kao drugo od ovog momenta pa nadalje ja se ponas kako JA hocu!!!
a Ema ono za grupu moderatora i to neka XVALA!!! :TnxS!: Ej tnx bb sto shvatas!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 12:42 am | |
| bb ja naravno sxvatam da me ti ne mrzis niti si me ikad a sad ces u naj prijatelj... videti s kim cu nadalje razgovorati | |
|
| |
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 12:58 am | |
| jeeeeeeeeeeeee super... joj a secam se kada sam te mesala sa tinom, pa ti meni namerni nisi znala ime!!!!!!1 lool se secas?????? | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 11:01 am | |
| - ~*Dul is the best*~ wrote:
- ^^I aM tOm'S bItCh^^ wrote:
kao prvo NECU da budem mod!!!a kao drugo od ovog momenta pa nadalje ja se ponas kako JA hocu!!!
Kao prvo,ti jesi sad mod.I bićeš,a mi smo mislili da si ti brisala postove,ali izgleda ti je neko bio provalio pass i no se ni ja,i zato nisi bila mod,sad jesi! Kao drugo,neću da se svađam,niti sam ti govorila šta da radiš.Tako da ponašaj se ti kako hoćeš,ali ako si mod,radi ono što mod treba da radi,to sam rekla!I nadam se da me nisi opet shvatila pogrešno! I mislim da ovo što sam ti rekla prije i sad nije razlog da me makneš iz prijatelja,ja sam mislila da si ti brisala postove i zato sam to rekla. | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| |
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 12:52 pm | |
| i neka mi neko promeni ovo dulce mod!!vise me nervira! | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: zasto... Sun Jun 22, 2008 1:07 pm | |
| Kažem vjerujem ti i neću niošta da mičem! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: zasto... | |
| |
|
| |
| zasto... | |
|