| 7 clan RBD-a! | |
|
+3roberta_bg Ema **Wanna~Play** 7 posters |
Author | Message |
---|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: 7 clan RBD-a! Mon Jun 30, 2008 12:02 am | |
| Jel ste znali da ce biti sedmi clan RBD-a?to je neka Karla...ona je najweci fan,pa postaje i clan.Ali ne znam na koliko. Ewo pogledajte na youtubu: https://www.youtube.com/watch?v=OfL8Xr0tvZ4
A ewo kad je waljda odlucno da 7 clan: https://www.youtube.com/watch?v=IKvsfRKC0og | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Mon Jun 30, 2008 12:12 pm | |
| OMG,p jel to sigurno? I kako znaju da je ona najwetjy fan? xD | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Mon Jun 30, 2008 1:08 pm | |
| pa jel si widela wideo sta swe ima od RBD?????ima KOLA RBD!!!!!strasno! | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Mon Jun 30, 2008 1:10 pm | |
| ali samo na jednu nedewlju hwala bogu!Ja ne bih wolela da ostene clan RBD-a.Mi wolimo nih sest,a ne enkog tamo fana. | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Tue Jul 01, 2008 10:55 am | |
| - *Una dulce *b*e*b*e* wrote:
- ali samo na jednu nedewlju hwala bogu!Ja ne bih wolela da ostene clan RBD-a.Mi wolimo nih sest,a ne enkog tamo fana.
| |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Tue Jul 01, 2008 5:43 pm | |
| Narawno,al ima mnogo njih kojy imaju swe te stwarcxice i josh mnogo wishe....msm.... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Tue Jul 01, 2008 6:03 pm | |
| pa od tih koji su se prijawili ima ona | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Wed Jul 02, 2008 1:49 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Wed Jul 02, 2008 12:50 pm | |
| LoL... xD M prijawily su se? | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Wed Jul 02, 2008 1:09 pm | |
| da...pa imalo je puno njih kojni su se takmicili ko ce biti 7 clan. | |
|
| |
*.*-@ndre@dizd@r-*.*
Number of posts : 28 Location : *~*U*srcu*rbd*~* Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-05-09
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Thu Jul 03, 2008 1:48 am | |
| Dobro je sta nece biti sa njima! Jer su oni 6 bili od pocetka.... I oni su najjj! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Thu Jul 03, 2008 10:04 pm | |
| Necu da ona bude 7. clan!!! Mrzim tu Karlu! LOL RBD nije RBD sa njom!!! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Thu Jul 03, 2008 10:09 pm | |
| e da vidi ta Karla kad cu ja da kupim njenu lutku il bedz!!!rasturacica bendova jedna ona | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Thu Jul 03, 2008 10:15 pm | |
| U pravu si!!! Moram i ja da pocnem da skupljam sve to za RBD ili Dimu! Videce ona..... mamu joj.... Kravica.... Kravetina.... Krava! Jeste videli kako gadno peva!??!! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Thu Jul 03, 2008 10:19 pm | |
| i sad kad ta krava dodje ni Dulce ni Any ni May vise niko nece primecivati samo ce ta FUXA tu sa golim butinama da peva!!sve po spisku li joj | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Thu Jul 03, 2008 10:26 pm | |
| Ali dobro je da je samo na 7 dana.... Ali postace njihova amiga (Priznajem, ljubomorna sam!) | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! Fri Jul 04, 2008 2:26 pm | |
| Nije u redu da je wredjate!Ona ne rastura grupu.<bice na nedelju dana,a i rbd su je iyabrali i onije ona kriwa.U redu je da wolite rbd,ali nemojte toliko da je wredjate. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 7 clan RBD-a! | |
| |
|
| |
| 7 clan RBD-a! | |
|