| E PA DRAGI MOJI... | |
|
+9*S~u*N~c*E~ joka94 Ema None95 roberta_bg **Wanna~Play** just_me *Mawa Ponchita* DJOGANI*ZNAM JA 13 posters |
Author | Message |
---|
DJOGANI*ZNAM JA
Number of posts : 216 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-21
| Subject: E PA DRAGI MOJI... Mon Jun 30, 2008 2:04 pm | |
| jedan moj drug sa jednog 4uma,je kontaktirao HAPPY TV i pitao je sta ide posle rebelde! Oni su mu odgovorili da ide najgluplja serija na swetu "EL REFUGIO"...u toj seriji glume COCO MAGGIO(tomas iz rw),FERNANDA NEIL(fernanda iz rw),FRANCISKO BASS(francisko iz rw),PIRU SAEZ(rocco iz rw) I BELEN SCALLELA(belen iz rw)!To nije 100% sigurno ali...widecemo... Sta bi wi zeleli da bude posle REBELDE??????????ja CLASE 406!!!!wi???pozzzzz.................. | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Mon Jun 30, 2008 2:08 pm | |
| | |
|
| |
just_me
Number of posts : 189 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-16
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Mon Jun 30, 2008 9:02 pm | |
| Bilo sta osim El Refugia Serija je isla na OBN-u, nije nesto preterano zanimljiva, bilo bi bolje da puste neku sa glumcima iz Rebelde ali ako vec hoce sa ovima iz RW (sto meni uopste ne smeta) mogu da puste neku drugu, bolju seriju. Evo na primer ima Alma pirata, glume Benja i Lu, oni su medju glavnim likovima, verovatno ih ima jos. Ima i Son de Fierro, tu su Felipe i Cami, i ta je bolja od Refugia... Naravno, tu je i Flor ali to ide na OBN-u pa mnogi vec gledaju. U svakom slucaju, El Refugio je isao, koga je zanimalo, gledao je a od onih koji nemaju OBN mozda ce neko i da gleda ali kontam da takvima glumci iz RW ni nisu zanimljivi jer je na B92 kratko isla serija, uglavnom su svi na OBN-u pratili i to pa nece imati veliku gledanost... A Happy treba da cilja na to da zadrzi gledaoce sto bi sa Clase 406, RBD:La familia ili tako necim postigli. | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Mon Jun 30, 2008 10:56 pm | |
| ja bih wolela ili classe 406 ili la familu,ali la familia je kratka.Ali swejedno!A u toj seriji swi iz RW!glupost! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Tue Jul 01, 2008 10:53 am | |
| - *Una dulce *b*e*b*e* wrote:
- ja bih wolela ili classe 406 ili la familu,ali la familia je kratka.Ali swejedno!A u toj seriji swi iz RW!glupost!
| |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Wed Jul 02, 2008 2:00 am | |
| - roberta_bg wrote:
- *Una dulce *b*e*b*e* wrote:
- ja bih wolela ili classe 406 ili la familu,ali la familia je kratka.Ali swejedno!A u toj seriji swi iz RW!glupost!
| |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Wed Jul 02, 2008 5:12 pm | |
| Ja by il Classe 406 ili La Familiu... :D | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Thu Jul 03, 2008 11:01 pm | |
| Msm po washim prichama ne by ny da pogledam tu El Fugiu... xD | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Fri Jul 04, 2008 2:20 pm | |
| ja je ni necu gledati!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Fri Jul 04, 2008 3:35 pm | |
| - *Una dulce *b*e*b*e* wrote:
- ja je ni necu gledati!!!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Sat Jul 05, 2008 1:10 am | |
| - Miss Crush wrote:
- Ja by il Classe 406 ili La Familiu... :D
| |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Sun Jul 06, 2008 1:10 pm | |
| Ja bih volela Clase 406 ili La familia ili ako stvarno postoji 4.sezona onda nju...A iskreno moze i RWay bas je da je pogledam.... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Mon Jul 07, 2008 10:02 am | |
| A mozhe i kao shto Sunchica kazhe,R-Way... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Mon Jul 07, 2008 10:41 pm | |
| Shto da ne poshto nisam gledala celu seriju samo 6-7 epizode | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Sat Jul 19, 2008 10:20 pm | |
| Ja sam u pochetq gledala ERREWAY,al nznm zashto sam prestala.... Al bilo by i to bolje od owe shto kazhy da je dosadna.... | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Sun Jul 20, 2008 2:12 am | |
| Ja sam gledala El Refugio, nista posebno serija...ne bih da je gledam ponovo...veruj te mi...na pocetku je pomalo zanimljiva, posle samo je zanimljivo kad uredjuju pozoriste...posle ostalo sve ! Bilo bi ql da puste Casi Angeles !! SERIJA JE THE BEST ! IMAM 42 EPI SKIDAM JOS ! SERIJA JE THE BEST '1 | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Sun Jul 20, 2008 2:52 pm | |
| pa ja bih wolela la familiu ili classe,ali ako je ta serija sto steffy kaze tako dobra moze i ta | |
|
| |
~RBD girl forever~
Number of posts : 147 Age : 29 Location : ...pokretna stolica... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-21
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Tue Jul 22, 2008 3:00 am | |
| I ja sam gledala El Refugijo... | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Tue Jul 22, 2008 12:41 pm | |
| - CovenTeenWitch wrote:
- A mozhe i kao shto Sunchica kazhe,R-Way...
| |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Tue Jul 22, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Tue Jul 22, 2008 11:45 pm | |
| Ja bih volela R-way,Clase 406,La familia ili ako vec ima 4. sezona....Nesto od toga... | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... Thu Jul 24, 2008 9:58 am | |
| Clase 406 ili La Familia, a može i ona nova Cuidado con el Angel | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: E PA DRAGI MOJI... | |
| |
|
| |
| E PA DRAGI MOJI... | |
|