| Kombinacije...glasaj te | |
|
+23rbd4ever None95 $Roberta$ dulce nena Miss Sunshine LUPITA95 ...Wera...diva... *DoN`t*ChAnGe*Me* Mionitza mina92 ^^LoOdA zA mArKoM^^ *~TEDDY~DANCER~* ^Dulce_Maria^ anayrbd ~Rebelde y loca~ RBD#Roberta roberta_bg **Wanna~Play** bad_girl95 __Black_lady__ Funky Angel Roberta Pardo Rey Ema 27 posters |
|
Boje koje bi mogli da kombinujemo... | 1.Maslinasto zelena(swetlija)-Krem-bela(sadashnji stil) | | 13% | [ 5 ] | 2.Tamno plawa-Bela | | 5% | [ 2 ] | 3.Swetlo plawa-bela | | 13% | [ 5 ] | 4.Swetlo zelena-bela | | 0% | [ 0 ] | 5.Tamno zelena-bela | | 8% | [ 3 ] | 6.Swetlo zelena-zzuta | | 0% | [ 0 ] | 7.Tamno zelena-zzuta | | 0% | [ 0 ] | 8.Tamno plawa-swetlo plawa | | 3% | [ 1 ] | 9.Ljubichasta-Bela | | 34% | [ 13 ] | 10.Crwena-Zzuta | | 0% | [ 0 ] | 11.Narandzzasta-zzuta | | 0% | [ 0 ] | 12.Marandzzasta-bela | | 5% | [ 2 ] | 13.Narandzzasta-crwena | | 3% | [ 1 ] | 14.Crna-zzuta | | 0% | [ 0 ] | 15.Crna-crwena | | 16% | [ 6 ] |
| Total Votes : 38 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Kombinacije...glasaj te Sat Nov 24, 2007 9:23 pm | |
| Ewo owde glasajte za neke kombinacije koje bismo mogli da postawim za temu 4uma!!! OBAWEZNO GLASAJ TE!!!
Last edited by on Sun Nov 25, 2007 12:57 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sat Nov 24, 2007 10:21 pm | |
| Ajde,glasaj te...,kako da znam drugachije u kakwu tmu da promenim?? | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 12:54 am | |
| Super ti je owako kako je!!!Dodaj u glasanje kerm,swetlo zelena i bela...? | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 12:56 am | |
| | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 1:07 am | |
| Meni se swidjalo ono roze sa zwezdicama!!! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 1:14 am | |
| Pa shta cju,to je dugo trajalo pa sam reshila da malo menjam... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 2:15 am | |
| | |
|
| |
__Black_lady__
Number of posts : 169 Age : 29 Location : ....Fotelja.... Hoby : ....visenje na netu,voznja rolerima,.... Humor : Idu dve babe i odose Icon : About you : Zoka...95 godiste..obozavam RBD... Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 12:32 pm | |
| crna-crvena...ali onda moras promeniti i onaj drugi tvoj 4um | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 6:15 pm | |
| | |
|
| |
bad_girl95
Number of posts : 10 Age : 29 Location : sa CRISTIANOM RONALDOM Hoby : hip-hop, muzika, sport Humor : hahahahah..................... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Sun Nov 25, 2007 7:36 pm | |
| ljubichasto bela nekako je cool | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 2:36 pm | |
| Meni je ovako baš cool,ali da bih malo promenila,glasala sam za ljubičasto-belu. | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 2:38 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 2:56 pm | |
| Da li sam ikada pomenula da te mrzim?!E znaš kako je bilo EXTRA na Rihanninom koncertu!!!!Kasnio je,ali je vredelo!!!!!Pričaću ti jednom....Kada se vidimo! :wow: | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 2:58 pm | |
| Znam pricala mi drugarica za koncert im ja tebe mrzim samo da znas | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 2:59 pm | |
| A što???????E pa ja sam kraljica i najbolja,pa ja moram da idem na koncert,a ne ti!!LOL!Kako sam samo vrištala! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:00 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:03 pm | |
| A što??????Pa nisam ti ja kriva...Ali ja sam išla,i ja sam skakala,i ja sam vrištala,i ja sam je videla,i ja sam snimala,i ja sam videla Nadu Macanković i Borku Tomović,i ja sam bila na samo nekoliko metara od Rihanne,i od ove dve(Nada i Borka su bile iza mene samo ne prvi,nego drugi red iza mene),i ja sam se lepo provela-a ne TI!!!!!Xe,xe,xe....Šala mala! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:06 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:07 pm | |
| Ne znam da li se tako pise ali nema veze | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:07 pm | |
| I ne zbog tog koncerta ja da sam htela ja bih i isla ali ja nisam htela | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:08 pm | |
| I ne razumem zasto ti mene sad mrzis? | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:14 pm | |
| Pa ni ja ne razumem što ti mene.Ma šalim se zato što mene Milica često kopira pa se ja naljutim,npr. kaže da će isto što i ja,da joj se svidja isto što i meni,pa joj onda ja kažem da je mrzim i ovako joj kažem:"Da li sam ikada pomenula da te mrzim?" i ona uvek zna šta to znači.Pa tako sad se ja zezem sa tobom pošto si rekla isto što i ja. | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:16 pm | |
| Pa nisam ti ja Milica i ja se isto malo zekim | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:17 pm | |
| Pa dobro,nisam ni očekivala da ćeš znati na šta mislim... | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te Mon Nov 26, 2007 3:19 pm | |
| Pa znala sam ja da je to tako ali ipak nisam ja Milica | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kombinacije...glasaj te | |
| |
|
| |
| Kombinacije...glasaj te | |
|