| Sitna pitanja | |
|
+9miamarija *S~u*N~c*E~ **Wanna~Play** ~*DULCE~FOREVER*~ *Mawa Ponchita* Ema Klara. $Dul$ None95 13 posters |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Sitna pitanja Mon Jul 07, 2008 12:34 am | |
| Msm nisam mislila na mene... xD Neg sam rekla kako ne mogu da se uwelichaju... xD Ja znm to... xD | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Sitna pitanja Wed Jul 09, 2008 1:10 pm | |
| WtfŽ?Ja vas ništa ne shvatam! | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Sitna pitanja Sun Jul 13, 2008 2:36 pm | |
| ljudi ja ne znam sta je mom kompu ili 4umu,ali ja kada udjem u neku temu i izadjem ili napisem swejedno meni jos uwek pise da imq nowih poruka.nadam se da razumete.sta da radim? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Sitna pitanja Sun Jul 13, 2008 3:41 pm | |
| To se i meni desavalo...Postoji neki vorus,spyware ili adware koji doprinosi tome...Ja sam formatirala particiju C na kojoj je Windows...I tako sam obrisala sve viruse i ostale stvarcice koje unistavaju komp....
E sada pitanje: Kako stavljate te fontove u potpis i velika slova? | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Sitna pitanja Tue Jul 15, 2008 12:49 pm | |
| Kako da u potpisu pičem velikim slovima i u boji? | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Sitna pitanja Tue Jul 15, 2008 1:29 pm | |
| kako da u fotospu napravim da mi slova idu ukoso kao i slike? | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Sitna pitanja Tue Jul 15, 2008 3:46 pm | |
| Kako da kada prawim nesh u PS-u slowa ne budu izreckana! Msm to mi se stalno desawa | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Sitna pitanja Tue Jul 15, 2008 11:03 pm | |
| - ^The Romance Begins^ wrote:
- kako da u fotospu napravim da mi slova idu ukoso kao i slike?
ne znam sorry - *Estrella*de*Anny* wrote:
- Kako da kada prawim nesh u PS-u slowa ne budu izreckana! Msm to mi se stalno desawa
ovako ovde menjash.... | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Sitna pitanja Wed Jul 16, 2008 11:54 am | |
| hoće li mi neko odgovoriti šta sam pitala | |
|
| |
Love.And.Death
| Subject: Re: Sitna pitanja Wed Jul 16, 2008 2:03 pm | |
| e ljudi kada pisem u ps ne vidi mi se nista sta se desava? | |
|
| |
just_me
Number of posts : 189 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-16
| Subject: Re: Sitna pitanja Wed Jul 16, 2008 2:38 pm | |
| - miamarija wrote:
- Kako da u potpisu pičem velikim slovima i u boji?
Isto kao i u poruci, znaci stavis [color=red] ako hoces crvena na primer pa tekst i na kraju ide [ / color] bez razmaka ali sam morala da napisem sa razmakom da bi prikazalo. A za velicnu [size=18] tekst i na kraju [ / size] isto bez razmaka. - ~Enamorada Como Nunca~ wrote:
- kako da u fotospu napravim da mi slova idu ukoso kao i slike?
Ako mislis da hoces ceo tekst da ide ukoso kad napises klikni ctrl i T pa ce da ti se pojavi pravougaonik oko teksta sa strelicom pored da mozes da okreces kako hoces. @Enamorada como nunca, nemam pojma, sorry. | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Sitna pitanja Wed Jul 16, 2008 11:17 pm | |
| - *S~u*N~c*E~ wrote:
- To se i meni desavalo...Postoji neki vorus,spyware ili adware koji doprinosi tome...Ja sam formatirala particiju C na kojoj je Windows...I tako sam obrisala sve viruse i ostale stvarcice koje unistavaju komp....
E sada pitanje: Kako stavljate te fontove u potpis i velika slova? - Code:
-
[font= **][size= **][color= **]TEXT[/color][/size][/font] - ^The Romance Begins^ wrote:
kako da u fotospu napravim da mi slova idu ukoso kao i slike? Pritisnes *Ctrl* i izvan texta ima mala streliza i onda okreneš. - just_me wrote:
Ako mislis da hoces ceo tekst da ide ukoso kad napises klikni ctrl i T pa ce da ti se pojavi pravougaonik oko teksta sa strelicom pored da mozes da okreces kako hoces. Tako <---- - just_me wrote:
- miamarija wrote:
Kako da u potpisu pičem velikim slovima i u boji?
Isto kao i u poruci, znaci stavis [color=red] ako hoces crvena na primer pa tekst i na kraju ide [ / color] bez razmaka ali sam morala da napisem sa razmakom da bi prikazalo. A za velicnu [size=18] tekst i na kraju [ / size] isto bez razmaka. Mislim da ti je ona objasnila - ~Enamorada Como Nunca~ wrote:
- e ljudi kada pisem u ps ne vidi mi se nista sta se desava?
To sam ti objasnila ali niej moglo o_O - *S~u*N~c*E~ wrote:
- *Estrella*de*Anny* wrote:
- Kako da kada prawim nesh u PS-u slowa ne budu izreckana! Msm to mi se stalno desawa
ovako ovde menjash....
Da :DDD To je sve? o_O Okay..<3 | |
|
| |
Love.And.Death
| Subject: Re: Sitna pitanja Wed Jul 16, 2008 11:29 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Sitna pitanja Thu Jul 17, 2008 1:39 am | |
| Pa pih,moraćeš nešto da preduzmeš :S...Ako ti ne može onako kao što sam ti rekla,a vjerovatno može,pero... :D | |
|
| |
miamarija
| Subject: Re: Sitna pitanja Thu Jul 17, 2008 10:02 am | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Sitna pitanja Thu Jul 17, 2008 10:22 am | |
| | |
|
| |
Love.And.Death
| Subject: Re: Sitna pitanja Thu Jul 17, 2008 11:42 pm | |
| e uspijela sam | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 18, 2008 12:17 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 18, 2008 10:54 am | |
| Znachy da by slowa ishla ukoso morash da ih restertizujesh,recimo jedan nachin jeste kad zawrshish s pisanjem texta kliknesh na neky brush i kliknesh na platno,i onda tje ty pisaty to dal otjesh da restertizujesh layer i klikni yes... I onda idesh na neky selekt ili neky lasso alat i obelezhish ceo text i kliknesh Free Transform i slobodno okretjy text... | |
|
| |
Love.And.Death
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 18, 2008 11:00 am | |
| znam shvatila sam u svkaom slucaju hvala emix | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 18, 2008 11:13 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Sitna pitanja Sat Jul 19, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Bokica
Number of posts : 421 Age : 30 Location : Hip Hop sala :)) Hoby : idem u skolu :D Humor : druzenje Icon : About you : Nešto o meni...: E PA OVAKO... JA SE ZOVEM BOJANA, TRNEIRAM ODBUJKU I HIP HIP ! ODBOJKU 5 GODINA A HIP HOP OKO 3... VEOMA SAM ZADOVOLJNA !! )) PA SVE STO VAS ZANIMA PITAJTE...)))!! Registration date : 2008-07-18
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 25, 2008 11:42 am | |
| A vidim da imate dulce moderator, maite, anahi... A sto nemate poncho, Polito i Cris?? | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 25, 2008 12:18 pm | |
| Pa zato što neki žele Anahi,Maite,Dulce,a ne Ucker,Chris i Poncho! | |
|
| |
Bokica
Number of posts : 421 Age : 30 Location : Hip Hop sala :)) Hoby : idem u skolu :D Humor : druzenje Icon : About you : Nešto o meni...: E PA OVAKO... JA SE ZOVEM BOJANA, TRNEIRAM ODBUJKU I HIP HIP ! ODBOJKU 5 GODINA A HIP HOP OKO 3... VEOMA SAM ZADOVOLJNA !! )) PA SVE STO VAS ZANIMA PITAJTE...)))!! Registration date : 2008-07-18
| Subject: Re: Sitna pitanja Fri Jul 25, 2008 12:36 pm | |
| Aaaa, a ja sam mislila posto nikoga od muskaraca nema, pa niko nije Cris,...
Ok, tnx ! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sitna pitanja | |
| |
|
| |
| Sitna pitanja | |
|