| Moje nove fotke... | |
|
+12Mionitza Peconi trejd *_Andjela_'93_* *barbie'n'fashion girl* Ema *S~u*N~c*E~ *ANAHI* *Mawa Ponchita* Klara. None95 ^. FaShIoN gIrL 100% .^ BoSS oF ThIs 4Um... 16 posters |
|
Author | Message |
---|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Moje nove fotke... Sun Jul 06, 2008 1:47 pm | |
| E ljudi dosta sa spamom.... Lepse ti je sa dugom kosom iskreno.... | |
|
| |
BoSS oF ThIs 4Um...
Number of posts : 175 Age : 35 Location : Alibunar Icon : About you : Ja obozavam RBD... Registration date : 2008-03-02
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 2:20 am | |
| Hvala ti sto si iskrena... | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 10:20 am | |
| - * Te - Daria - Todo * wrote:
- Imate temu za svadjanje pa tamo iskaljujte bes.... Bilo bi lepo kada bi neko od admina izbrisao ove poruke....
Ewo ja sam obrisala jer neću da dozwolim da se swadjaju po forumu... :/ | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 1:40 pm | |
| Ja sam uvek iskrena! I iskreno, nisi lep, ni najmanje.... sry... | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 2:16 pm | |
| - ~*DiMa'S gIrLfRiEnD*~ wrote:
- Ja sam uvek iskrena! I iskreno, nisi lep, ni najmanje.... sry...
Isto. | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 5:08 pm | |
| - Monty The Cock wrote:
- ~*DiMa'S gIrLfRiEnD*~ wrote:
Isto. Obio! Necu valjda da govorim 'sweet' ili 'very sweet' ili nesto slicno... Samo iskzujem svoje misljenje! Sry, ali istina boli... | |
|
| |
*_Andjela_'93_*
Number of posts : 68 Age : 31 Location : ...Zemun... Hoby : ...igranje badmintona...woznja rolerima... Humor : hahahaha.... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-06-21
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 5:46 pm | |
| Pa simpa si mi....iskreno..... | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 6:35 pm | |
| - _Andjela y Torres_ wrote:
- Pa simpa si mi....iskreno.....
Pa kazem ja... Svako ima svoje misljenje, i svako ima svoj UKUS!!! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 6:36 pm | |
| meni si najiskrenije !!!!! eto!! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| |
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Mon Jul 07, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
BoSS oF ThIs 4Um...
Number of posts : 175 Age : 35 Location : Alibunar Icon : About you : Ja obozavam RBD... Registration date : 2008-03-02
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 3:46 am | |
| Pa nisu svi lepi kao vi..!!!!!!!!!Ja sam lep mojim Vrscankama... | |
|
| |
BoSS oF ThIs 4Um...
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 3:48 am | |
| - ~*DiMa'S gIrLfRiEnD*~ wrote:
- Monty The Cock wrote:
- ~*DiMa'S gIrLfRiEnD*~ wrote:
Isto. Obio! Necu valjda da govorim 'sweet' ili 'very sweet' ili nesto slicno... Samo iskzujem svoje misljenje! Sry, ali istina boli... A ti se ne ufuravaj da si Dimina devojka...!!! | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 10:41 am | |
| | |
|
| |
*_Andjela_'93_*
Number of posts : 68 Age : 31 Location : ...Zemun... Hoby : ...igranje badmintona...woznja rolerima... Humor : hahahaha.... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-06-21
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 12:50 pm | |
| | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 1:00 pm | |
| ja sam rekla i Any me je pitala jel to znaci ruzan i ja sam rekla da .a onda sam je pitala to a nisam rekla za Dragana da nije ljudsko bice!!zasto bix ja to za njega rekla!!!!???mislim nisam ja ovde da popujem ko je ko ovde!!!ok sad vise necu nicije swike da komentartisem!!!! | |
|
| |
*_Andjela_'93_*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 1:52 pm | |
| Ok....ali tako pise...ja sma mozda pogresno shvatila....ali ne vidim u cemu je proble.....sto se sada ljutis....rekal sma lepo izvini kao sam te na neki nacin uvredila....i ne vidim st aje tu sad problem.....!!!Slobodno komenatrisi tudje slike...i izvini jos jednom... | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 2:30 pm | |
| ma ti mi nisi nista ni rekla ni ucinila a ja se ne ljutim.....takva mi narav.....mrzim se....jjjooojjj spamujemmmm...ja nisam normalna..... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 4:44 pm | |
| Dosta sa spamom....lol....Ne sme niko da se ljuti ako mu neko kaze da je lep ruzan shta znam...Ali ni mi ne smemo nekog da vredjamo.... | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 7:25 pm | |
| oooooooooookkkk Sunce obrisi taj post,oteraj me u tri lepe,pe me sad banujte zbog psovanja i to swe samo zato sto sam rekla famozne tri reci!!!!o Boze Gospode!!!pa da vidis kad cu vise u zivotu bilo sta da komentarisem!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 7:37 pm | |
| Vidi je....Tea shto se ljutis nisam nishta loshe rekla...Mani da se ljutish zbog svega...I nisam mislila samo na tebe nego su i na prethodnim stranicama spamovali itd...Nemoj da se ljutish.... :Hey there!: :Mnogo mi je za :pussssa!: | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 7:41 pm | |
| pusti me da iskuliram jedno 2min....posle ide prica.....jjoojj Boze.....prawde....ti sto spase... | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
BoSS oF ThIs 4Um...
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 9:23 pm | |
| Ok... koliko vidim ja sam visak na ovom 4umu... tako da cu se odjaviti sa njega... ADIOS PARA SIEMPRE...!!!! | |
|
| |
Peconi trejd
Number of posts : 23 Age : 36 Location : Kraljewo Hoby : Muzika Icon : About you : Volim drustvene osobe i znam za salu volim druzenja Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Moje nove fotke... Tue Jul 08, 2008 9:38 pm | |
| Ljudi mislim stvarno nije u redu da vredjate decka,preterali ste ga brate,niste OK.. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Moje nove fotke... | |
| |
|
| |
| Moje nove fotke... | |
|