| Boutique | |
|
+3*S~u*N~c*E~ *barbie'n'fashion girl* Ema 7 posters |
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Boutique Mon Jul 07, 2008 10:38 am | |
| Clanovi grupe RBD uradili foto seansu 8 avgusta za njihovu novu modnu liniju za svih godista . Od septembra RBD ce lansirati novu liniju odece koja ce se prodavati u njhovom rodnom Mexicu! "Veoma smo uzbudjeni zbog svega sto se desava, osim ovoga imamo jos iznenadjenja i projekata, zbog kojih smo veoma srecni!" - izjavila je Dulce Maria crvenokosa clanica benda. | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Boutique Mon Jul 07, 2008 1:53 pm | |
| A kod nas nece biti?! Ja sam porucila majicu iz Anahine prodavnice "Anahi World"! :D | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Boutique Mon Jul 07, 2008 10:52 pm | |
| Nece da bude kod nas....Blago tebi Simix | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Boutique Tue Jul 08, 2008 7:12 pm | |
| Blaaaaaago teby! :D Kolko koshta? ;D | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Boutique Sat Jul 12, 2008 2:57 pm | |
| - Miss_Crush'aM_heRe_noW wrote:
- Blaaaaaago teby! :D
Kolko koshta? ;D 23 evra! Nije strasno... Ali mi jos uvek nije stigla... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Boutique Wed Jul 16, 2008 12:15 am | |
| M stitjy tje... ;D Ipak e to duuug put... xD | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Boutique Fri Jul 18, 2008 10:57 am | |
| a kada ce ti stignuti simix? | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Boutique Fri Jul 18, 2008 1:20 pm | |
| steta sto nece biti kod nas..a kako si narucila majicu? | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Boutique Fri Jul 18, 2008 10:03 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Boutique Fri Jul 18, 2008 10:25 pm | |
| ti se smao smejes klaro..xexe | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Boutique Sun Jul 20, 2008 2:15 am | |
| Ja bih volela da narucim nesto, ali necu... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Boutique Sun Jul 20, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Boutique Sun Jul 20, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Boutique Mon Jul 21, 2008 5:30 pm | |
| - [Monty The Cock] wrote:
- Da,zašto?
| |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Boutique Mon Jul 21, 2008 6:42 pm | |
| Necu sad...ali kasnije mozda | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Boutique Mon Jul 21, 2008 10:42 pm | |
| aa..a kako mozes da narucis? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Boutique | |
| |
|
| |
| Boutique | |
|