| Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala | |
|
+7Love.And.Death Funky Angel roberta_bg miamarija **Wanna~Play** Klara. *S~u*N~c*E~ 11 posters |
Author | Message |
---|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Wed Jul 23, 2008 9:11 pm | |
| E ovde cu postaviti slike kao sto sam rekla iz Vrnjacke i neke sa karnevala... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Wed Jul 23, 2008 9:34 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Wed Jul 23, 2008 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Wed Jul 23, 2008 10:39 pm | |
| Jao,jaoo!!Preslatka,si!!SVE JE XTRAA!!Cool,baš sooper!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Wed Jul 23, 2008 11:05 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Jul 24, 2008 12:51 am | |
| widela sam ih i rekla ti da si slatka | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Jul 24, 2008 3:16 am | |
| | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Jul 24, 2008 10:30 am | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Jul 24, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Fri Jul 25, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Sat Jul 26, 2008 12:37 pm | |
| - [Monty The Cock] wrote:
- Jao,jaoo!!Preslatka,si!!SVE JE XTRAA!!Cool,baš sooper!!!
| |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Sat Jul 26, 2008 12:41 pm | |
| Preswatka si bwe....mnogo i mi lepa Slike su extra, i ja sam bila na karnevalu ! | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Jul 31, 2008 12:59 am | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Wed Aug 06, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Aug 28, 2008 10:05 am | |
| | |
|
| |
dULcE*niNNa
Number of posts : 742 Age : 31 Location : sa rBd-om na turneju.... Icon : About you : ... Registration date : 2008-08-11
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Aug 28, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Aug 28, 2008 8:12 pm | |
| Bas si slatka.I ja sam bila na karnevalu. | |
|
| |
LofF
Number of posts : 160 Icon : About you : ja sam buntowna, dobra, obozawam da se swadjam lol samo kada me diraju!pametna sam imamm mnogo amigia preko neta, stw obozawam RBD odlican sam djak, pratim modu neki me zowu Annie, neki roby swe zawisi ali ja se zowem ewa... Registration date : 2008-09-10
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Thu Sep 11, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala Fri Sep 12, 2008 11:38 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala | |
| |
|
| |
| Moje slike iz Vrnjacke banje i sa karnevala | |
|