| Zadatak za buducje nowe admine..... | |
|
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Zadatak za buducje nowe admine..... Thu Nov 29, 2007 11:26 am | |
| Kao shto i samo znate naprawili smo nowo takmichenje za admine,aa proglasjenje je sootra....
S sad...ewo jednog malog zadatka....... Owde,u administratori otworite temu,u kojoj cje te shto bolje opisati sebe,i nawesti 4ume na kojima ste admini,ili ste bili,a oni koji nisu nigde admini,nema weze... U temi napishite shta bi ste promenili na 4umu,i shta wam se swidja... Znam da je malo gloopo,ali neznam kakaw drugachiji zadatak dawamdam.... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Thu Nov 29, 2007 6:05 pm | |
| | |
|
| |
RBD#Roberta
Number of posts : 48 Age : 30 Location : xxx Hoby : Tenis Humor : dadad Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-02
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Fri Nov 30, 2007 6:58 pm | |
| | |
|
| |
$Roberta$
Number of posts : 668 Age : 29 Location : Kovin Hoby : Aikido Humor : u sosu sam cufta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-26
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Sun Jan 20, 2008 5:21 pm | |
| - RBD#Roberta wrote:
- Ocu ja ....
Koliko znam nisi admin!!! Goodbye lepotico!!! Mogu li i modovi? Ja sam mod.... | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Tue Feb 12, 2008 4:14 pm | |
| pa i ja sam ali otju admin! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Thu Feb 14, 2008 5:15 pm | |
| ||Zakljutcxatju swe teme za predstawljanje kad je bilo takmicxenje za admina... | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Thu Feb 14, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... Thu Feb 14, 2008 6:40 pm | |
| Nisam mislila na owu,ali okey ajde...zakljucxala sam ja wetj owe ostale... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zadatak za buducje nowe admine..... | |
| |
|
| |
| Zadatak za buducje nowe admine..... | |
|