Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Mogucnost za Admina

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Klara.

Klara.

Female
Number of posts : 5516
Icon : Mogucnost za Admina - Page 2 2i2btvp
About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje..
Registration date : 2008-01-26

Mogucnost za Admina - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Mogucnost za Admina   Mogucnost za Admina - Page 2 EmptyFri Aug 01, 2008 8:41 pm

Kako sam u jednom od prošlih postova rekla,ne možemo postaviti za admina ili moderatora osobu koju ne znamo,za koju ne znamo ni ko je ni šta je,što je u tvom slučaju.Svi mi admini i moderatori,to smo postali zahvaljujući tome što nam se MOŽE vjerovati,i što smo sve stekli radom.Ti si se tek registrovala i želiš postati admin,ŠTO JE NEMOGUĆE!Moraćeš DOOOBRO da se potrudiš i da poštuješ sva moguća forumska pravila da bi postala admin/moderator!I nemoj nas puno zamarati tim,jer mi imamo i naša posla koja moramo raditi.Kako vidiš,mi,mala grupica admina i moderatora,sasvim se dobro snalazimo i funkcionišemo,što znači da nam trenutno niko nije potreban.Kada budemo imali želju i POTREBU za novim članom staffa,članovi će biti obaviješteni,a mi ćemo izabrati onoga ko to najviše zaslužuje!Sve se mora steći radom,ne možeš odjednom postati to što želiš,a registrovala si se prije nekoliko dana.I moraš da shvatiš da mi nismo baš puno naivni i povjerljivi da bi bili spremni da naš dragi forum predamo u ruke NEZNANCU.So,yeah,bojim se da ćeš morati da se strpiš.

Ovaj topic nam više nije potreban.
[@locked.]
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

Mogucnost za Admina - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Mogucnost za Admina   Mogucnost za Admina - Page 2 EmptyMon Aug 04, 2008 2:20 pm

Klaro,stwarno nmg da werujem kolko sy sweeeee to pametno rekla,ma zasluzhujesh i da budesh dwostruky admin...heheh... :D

Eto jedne stwary koju je Kla napomenula...a to je ono da smo se swy my upoznaly....
Ny Kla nije tako lako postala admin,zar ne...? Msm regowala se u januara u tek pre mesec dwa je postala admin,al to je zato shto smo se wremenom upoznale i stekla sam powerenje u nju...
Znachi za powerenje je potrebno wreme... ;)

Ewo retzimo...
Sale-postao je admin jer je bio dosta redowan i doweo je miiiiiiliun chlanowa... xD
Stefana-je postala admin jer smo se sprijateljile i ona my je bila jedna od prwih koje sam owde upoznala a i narawno redowna je i chesto pishe i dowodi chlanowe... :D
Klara-narawno za nju sam ja mslm wetj rekla dowoljno,dakle njoj potpuno werujem... :)
Isidora-Rekla bih isto shto i za Steff :D
Tasha-wremenom smo se upoznale a i postowala je dosta shto se widy po broju njenih postowa a i dowodila je chlanowe
Lela-ona my je strawa,weoma doro smo se upoznale owako preko neta,a i redowna je jakotz,a i dowody chlanowe... :D

Eto odprilike malo o tome kako su sadashnji adminy postaly adminy... :D
Back to top Go down

Mogucnost za Admina
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Neredovnost ponekih admina