| Djovani club!!!! =) | |
|
+4Ema ^Dulce_Maria^ Anahi *~TEDDY~DANCER~* 8 posters |
|
Author | Message |
---|
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Sat Dec 15, 2007 12:05 pm | |
| u najnovijim TVNovelam sam citala da Djovani tuce svog muza!!! Da li mislite da je to tacno? | |
|
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Sat Dec 15, 2007 12:08 pm | |
| ja mislim da nije! Meni je on bas tako nekako nezan, ne mogu ga zamisliti da tuce nekoga... | |
|
| |
Anahi
Number of posts : 326 Age : 30 Location : ******* Hoby : ples Humor : *********** Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Mon Dec 17, 2007 1:19 am | |
| I ja mislim isto.......to mi nekako ne ide uz njega....... | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Mon Dec 17, 2007 3:53 pm | |
| Ma tvnovele lazu stalno!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Mon Dec 17, 2007 4:19 pm | |
| Da slazem se sa vama!!!!!!!!!!!!!!!! Pitajte vi nesto!!!! :/rbdrbd/: | |
|
| |
Anahi
Number of posts : 326 Age : 30 Location : ******* Hoby : ples Humor : *********** Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Tue Dec 18, 2007 1:46 pm | |
| .......Samo da se nečega sjetim....... | |
|
| |
Anahi
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Fri Dec 21, 2007 9:50 pm | |
| E da čitala sam u jedne tv novele da Đovani i njegovc "muž" žele da usvoje dijete.....ali da to oni poriču......šta mislite da li je to istina....? | |
|
| |
Anahi
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Fri Dec 21, 2007 9:51 pm | |
| Ja mislim da nije tačno.........a i tv novele stalno lažu | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Fri Dec 21, 2007 9:55 pm | |
| Ja sam veeeeeeeeeeeliki ljubitelj naseg malog Djowanija! Zato sto je on swe ''lud'' smesan1~!~!~!~
Zowem se S*T*E*F*A*N*A* | |
|
| |
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Fri Dec 21, 2007 10:35 pm | |
| - Anahi wrote:
- E da čitala sam u jedne tv novele da Đovani i njegovc "muž" žele da usvoje dijete.....ali da to oni poriču......šta mislite da li je to istina....?
Delim isto misljenje sa tobom!!!!! | |
|
| |
Anahi
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) Sun Dec 23, 2007 10:04 pm | |
| Baš mi je drago što se slažemo..............šta misle ostali????? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Djovani club!!!! =) | |
| |
|
| |
| Djovani club!!!! =) | |
|