| Hola..... | |
|
+3Funky Angel __Black_lady__ RBD#Roberta 7 posters |
Author | Message |
---|
RBD#Roberta
Number of posts : 48 Age : 30 Location : xxx Hoby : Tenis Humor : dadad Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-02
| Subject: Hola..... Fri Nov 30, 2007 8:00 pm | |
| Ja sam Sofija 93 sam god.....Imam plavu kosu,braon oci i tako...jako sam druzeljubiwa i obozavam zivotinje....normalnog sam rasta za svo je god....volim stranu muziku nikako nasu...oblacim se u razne stilove ....najvishe volim da iskombinujem neshto svoje....nevolim previshe crno a o rozem da ne pricam ,nestasna sam:lol!: kad se oblaci volim jako sareno pa me svi zovu slatka mala sarena devojcica....Obozavam ovaj forum...takodje i rbd....ne volim da vidim nekog tuznog a ako se to desi...pa ja sam prva tu da ga uteshim....Iz rbd-a najvishe volim robertu ma svi su ...Moj moto je :zivi zivot a ne zivot tebe...i...budi ono sto jesi a ne ono sto ti drugi kazu..ili....budi ono sto jesi a ne ono sto nisi:/dulce/: ETO TO JE TO NADAM SE DA CU POSTATI ADMIN ALI AKO NE NEMA VEZE...:fire: :meda: :rebeldemaniaci :fascinoprinces :/princess/: :/ha/: :/adm/: | |
|
| |
__Black_lady__
Number of posts : 169 Age : 29 Location : ....Fotelja.... Hoby : ....visenje na netu,voznja rolerima,.... Humor : Idu dve babe i odose Icon : About you : Zoka...95 godiste..obozavam RBD... Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Hola..... Fri Nov 30, 2007 9:08 pm | |
| | |
|
| |
RBD#Roberta
Number of posts : 48 Age : 30 Location : xxx Hoby : Tenis Humor : dadad Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-02
| Subject: Re: Hola..... Fri Nov 30, 2007 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Hola..... Fri Dec 07, 2007 1:51 pm | |
| | |
|
| |
$Roberta$
Number of posts : 668 Age : 29 Location : Kovin Hoby : Aikido Humor : u sosu sam cufta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-26
| Subject: Re: Hola..... Sun Jan 20, 2008 5:26 pm | |
| Znas sta...nosi se dodjavola ti i tvoje hvale!!!! Sto nisi rekla sta si uradila na mom forumu??? A??? Sto nisi... Pa da vidim sta bi onda rekli.....glupaco! P.S.Ema jako mi je zao zbog ovog spama i vredjanja ali imam razloge... | |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Hola..... Sun Jan 20, 2008 8:13 pm | |
| A sta je uradila ??? Sorry zbog spama !! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Hola..... Sun Jan 20, 2008 8:18 pm | |
| - $Roberta$ wrote:
- Znas sta...nosi se dodjavola ti i tvoje hvale!!!!
Sto nisi rekla sta si uradila na mom forumu??? A??? Sto nisi... Pa da vidim sta bi onda rekli.....glupaco!
P.S.Ema jako mi je zao zbog ovog spama i vredjanja ali imam razloge... Ja ntju swadju owde! :** | |
|
| |
$Roberta$
Number of posts : 668 Age : 29 Location : Kovin Hoby : Aikido Humor : u sosu sam cufta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-26
| Subject: Re: Hola..... Sun Jan 20, 2008 8:21 pm | |
| Samo hocu da vam kazem da mi je obrisala ceo forum koji sam uredjivala oko 2 godine i da sam jedva uspela da ga povratim ...Odnosno povratila ga je Nata....I to jedva....I zato MRZIM IZ DNA DUSE RBD#ROBERTU i RBD#MIU posto su to uradile njih vde...Inace one su bile admini jer ja nisam znala kakve su ustvari.....cinile su mi se dobrim osobama i imale su dosta poruka i na kraju su me zajebale..... | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Hola..... Sun Jan 20, 2008 8:36 pm | |
| | |
|
| |
$Roberta$
| Subject: Re: Hola..... Sun Jan 20, 2008 8:40 pm | |
| Pa njena valjda najbolja drugarica...one ja mislim da idu u isti razred ili tako nesto....ali obe su vestice prve klase!!! Predlazem adminima da ne rizikujete da ih stavljate za admine ili da im dajete svoje sifre da nebi obrisale i ovaj forum...ali mislim da ovde nije regovana RBD#MIA | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Hola..... Mon Jan 21, 2008 12:24 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Hola..... Wed Jan 23, 2008 4:35 pm | |
| - AdMiN EmArObErTa wrote:
- Regowana je...
Da ! I bila je urednik mod. | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Hola..... Tue Feb 12, 2008 4:07 pm | |
| jao pa boze bash su kurwe ipo@!!~!sorry zbog spama!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hola..... | |
| |
|
| |
| Hola..... | |
|