| Iznenadjenje za Emu. (: | |
|
+6Nemanja ^. FaShIoN gIrL 100% .^ >Jecka< CristianoRonaldoGirl *S~u*N~c*E~ Klara. 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 11:36 am | |
| Ljudi,ajde da se potrudimo da dok se Ema vrati da sakupimo chlanove na 4um,i da reklamiramo forum kako bi ih vishe dolazilo i forum bi bio popularniji,omg. Kao i da dostignemo 700 ili 800 članova dok se ona ne vrati. hmmm. (u ovoj temi dajte neke ideje). ps za 700 članova nam treba samo josh 28 heh.. >>. XDDD Okay,ajde malo reklamirajte forum i dovodite članove,ajd,ajd..lolz | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 11:40 am | |
| And da!!!Te članove koji se reguju,negovorite ih da se act sami,jer milislim da je nama Ema zabranila loooooooooooooolz.Ali sve zavisi ako budemo blizu 800 članova act cu ih sve | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 11:40 am | |
| Ali tacno taj dan kad Ema dodje XDDD | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 11:47 am | |
| mozemo i da napravimo neke radove za nju...A bash je lepo sto si se setila toga... | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 11:55 am | |
| Pa da naravno prikupićemo barem 765 članova dok ona dodje mozda i 800. Ali,šta ćemo josh,znam da style ne možemo mjenjati,lolz.. (: hmmmmmmmmmmmmmmm.............................................. ........................................................................................ ....................................................................................... ...................................................................................... ..................................................................................... .................................................................................... ................................................................................... ................................................................................. .............................................................................. ........................................................................... ........................................................................ ...................................................................... ...................................................................... ...................................................................... ............................................................................ ..................................................................................... ...................................... ................................... ............................. ............... ............. ....... ... .. . | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:06 pm | |
| to je bas super sto cemo joj prirediti to iznenadjenje...hehe...ja cu reklamirati 4um... | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:07 pm | |
| Da ali mpredlažite josh nesto! | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:10 pm | |
| - CristianoRonaldoGirl wrote:
- to je bas super sto cemo joj prirediti to iznenadjenje...hehe...ja cu reklamirati 4um...
I ja. | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:12 pm | |
| ja sam predlozila za radove... | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:13 pm | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:21 pm | |
| ja stwarno nznm...kad mi nesto padne na pamet ja cu da javim!hehe | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:22 pm | |
| Ja sam smislila nesh extra! | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:24 pm | |
| Kao prvo: Otvorićemo msn.REBELDE SRBIJA.I ako se šta dešava sa forumom a vas to zabrine mi ćemo vam tu javiti. Kao drugo: U slučaju da nemate msn.Otvorićemo blog sa tom adresom na kojem ćemo pisati isto što i ovdje,i na kojem ćemo vam davati informacije o forumu ako nešto mjenjamo or..etc. Kao treće: Otvorićemo myspace.I sve što ćemo postavljati i raditi na njemu ću vam objasniti kasnije Kao četvrto: Moramo skupiti 800 članova ja ću skupiti 100,a vi skupite ostalo!
Last edited by [Monty The Cock] on Mon Aug 11, 2008 12:28 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:28 pm | |
| PA ZAŠTO SAM JA OVDJE? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:30 pm | |
| Dobro ali ovo za msn ne razumem | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:30 pm | |
| Ideja je dobra samo jos treba da se ostvari. | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:31 pm | |
| Kako Suncice ne razumeš? | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:33 pm | |
| Ni ja bas nesto ne razumem.
Last edited by $Dulse$ on Mon Aug 11, 2008 12:36 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:34 pm | |
| Ali kako?
Tu adresu ću d aotvorim i na tu adresu ću d aotvorim blog i my space,kapirate sad? | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:35 pm | |
| cekaj..ti ces otvoriti msn kao npr. rbd-srbija@hotmail.com ...ako je tako,razumem...ali dalje ne razumem...sta sa tim... | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:36 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:37 pm | |
| Da,tako je otvoriću tu adresu,i sa tom adresmo ćču d aotvorim rebelde srbija bloh i rebelde srbija myspace,razumijete sad? | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: Mon Aug 11, 2008 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Iznenadjenje za Emu. (: | |
| |
|
| |
| Iznenadjenje za Emu. (: | |
|