| Kraj serije :(((( | |
|
+9ksenche *MAJA RBD* CristianoRonaldoGirl *S~u*N~c*E~ >Jecka< Mica93/2 miamarija **Wanna~Play** ^. FaShIoN gIrL 100% .^ 13 posters |
|
Author | Message |
---|
^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 2:18 pm | |
| Meni je bas krivo sto ce se danas zavrsiti......... :Mnogo mi je za | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
| |
^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 2:48 pm | |
| I ja sam plakala, sentimentalno sam vezana za seriju........ aaaaaaaa jeste da postoji grupa, ali serija je serija. | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 3:29 pm | |
| posto ja nisam u Beogradu, pe necu moci da gledam kraj serije, gledala sam na internetu, bilo mi je krivo sto vise necu gledati seriju, zao mi je sto se zavrsava | |
|
| |
Mica93/2
Number of posts : 779 Age : 31 Location : Marakana Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 5:21 pm | |
| i ja sam gledala na netu,ali ima tu wise da se gleda.Plakacu.I gledacu reprizu i ponowo cui plakati | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Tue Aug 12, 2008 5:30 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 12:30 pm | |
| bash mi je zao sto se zavrsila serija.... | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 2:22 pm | |
| smrc, :Mnogo mi je za | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 3:18 pm | |
| Jaoo,ja sam plaaakalaa...Nznm kako cu bez serijee!! | |
|
| |
miamarija
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 6:13 pm | |
| - CristianoRonaldoGirl wrote:
- Jaoo,ja sam plaaakalaa...Nznm kako cu bez serijee!!
| |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 6:38 pm | |
| a jel widite sta su pustili na njihowo mesto?!!!!!ne mogu da werujem da nema buntownika..smrc | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 6:42 pm | |
| Vetar i Oblak | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Wed Aug 13, 2008 6:48 pm | |
| | |
|
| |
miamarija
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Thu Aug 14, 2008 1:53 pm | |
| sto bi bilo lepo da naprave rebelde 2, kao kad oni budu bili malo odrasliji, kad budu studirali, pa posle njihova vencanja..............sorry, malo lupam | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Thu Aug 14, 2008 2:15 pm | |
| | |
|
| |
*MAJA RBD*
Number of posts : 31 Age : 27 Location : NA RBD KONCERTU Hoby : sakupljanje RBD postera Icon : About you : druzeljubiva sam,obozavam RBD...nice girl Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Thu Aug 14, 2008 5:49 pm | |
| Bas steta sto se zavrsilo :Mnogo mi je za uskoro ce poceti i La Familia,ali nista nije bolje od serije | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Thu Aug 14, 2008 6:19 pm | |
| pa ne bas uskoro.Od nowe godine | |
|
| |
ksenche
Number of posts : 1 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-08-14
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Thu Aug 14, 2008 9:20 pm | |
| zdravo..a več se završila serija u srbiji...a kod nas u sloveniji sada 25.8 počne 2 temporada | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Fri Aug 15, 2008 3:13 pm | |
| eeeee blago vama...Kod nas se zavrsila...Dobra ideja miamarija... | |
|
| |
dULcE*niNNa
Number of posts : 742 Age : 31 Location : sa rBd-om na turneju.... Icon : About you : ... Registration date : 2008-08-11
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Fri Aug 15, 2008 3:57 pm | |
| k0d nas u mne je tek 212 epz... tek se zawrsawa 1 sez... | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Fri Aug 15, 2008 5:03 pm | |
| steta za vas kod nas jos 1 sezona | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Fri Aug 15, 2008 5:58 pm | |
| Posto se kod nas zavrsila ja gledam na vasem Atlasu. | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Kraj serije :(((( Fri Aug 15, 2008 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kraj serije :(((( | |