| RBD SE RAZILAZI | |
|
+9Love.And.Death MIcA None95 roberta_bg ^. FaShIoN gIrL 100% .^ dULcE*niNNa **Wanna~Play** >Jecka< majadyc 13 posters |
|
Author | Message |
---|
majadyc
Number of posts : 9 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-08-15
| Subject: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 10:05 pm | |
| Prije nekih sat vremena roptus i esmas su to objavili.Kažu da će održati još 25 koncerata i to je to.Anahi je ušla na svoj forum na univisionu i rekla da se borimo, da ni ona ne želi da rbd završi. Molim vas potpišite peticiju http://www.efirmas.com/67739/ver.html | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:06 pm | |
| | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:12 pm | |
| Na univisionu pise da se sledece godine razilaze. | |
|
| |
majadyc
Number of posts : 9 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-08-15
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:18 pm | |
| - $Dulse$ wrote:
- Na univisionu pise da se sledece godine razilaze.
Znam, ali to znači da je za par mjeseci sve gotovo.Kako sam napisala, još samo 25 koncerata. | |
|
| |
dULcE*niNNa
Number of posts : 742 Age : 31 Location : sa rBd-om na turneju.... Icon : About you : ... Registration date : 2008-08-11
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:21 pm | |
| Da,Anahi je rekla da ce se potruditi da ovi koncerti budu nezaboravni. | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:39 pm | |
| ne..Ja ne werujem da se raspadaju!Zasto bi to radili?!Mladi su,popoularni..N ezelim da werujem u TO!!!!!NE ZELIM! | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Fri Aug 15, 2008 11:48 pm | |
| Pogledaj http://www.univision.com/content/content.jhtml?cid=1636225 | |
|
| |
^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:17 am | |
| Dobili smo ovu strasnu vest od veoma pouzdanih ljudi i saopstila nam je precednica fan kluba HEFCA:
Na zalost dosao je i taj dan kada su clanovi RBD-a objavili da je dosao dan kada ce se razici i grupa RBD ce prestati da postoji ! Sledece nedelje krecu na oprostajnu turneju koja ce obuhvatiti Spaniju , Sloveniju , Rumuniju , Srbiju , Venecuelu , Argentinu, Peru , Brazil, Sjedinje Drzave sa koncertom u Los Andjelesu i naravno Meksiko , a nakon toga svaki od buntovnika nastavice svojim putem da gradi solo karijeru!
P.S. Ovo nije nikakva sala i na moju veliku zalost ovo je zvanicno saopstenje clanova grupe! Pokusacu da sto pre dodjem do informacija o tome sta se desilo, tako da pratite sta se desava a ja cu vam uskoro doneti vesto o ovom naj naj najtuznijem dogadjaju sad. | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:21 am | |
| Ovo je napisala Anahi na svom forumu: chicos!! ojala yo pudiera entender por que....no lo se!!! pero yo no me voy a esconder ni a decir lo que sea mas facil o lo que suene mas bonito,ustedes me conocen y saben que igual y me meto en problemas pero prefiero decir las cosas como son,nunca he pretendido ser alguien que no soy en verdad y x eso algunas personas no me quieren x q la gente esta tan acostumbrada a la hipocrecia que alguien honesto les molesta,pero esa gente a mi no me importa,me importan ustedes que dan el corazon que han dejado sus vidas x un sueno y merecen una explicacion. desgraciadamente yo no la tengo pero si puedo decir lo que pienso verdad? ok,pues yo pienso que influyen muchas cosas es que parece que todo lo decidieramos nosotros o pedro pero se los puedo asegurar que el que mas esta sufriendo en estos momentos seguramente es el,imaginate crear algo tan maravilloso como esto unir a tantos corazones y de pronto ver como simplemente se empieza a desmoronar...a ese hombre llamado pedro damian tenemos que darle muchos abrazos de corazon y demostrarle que nunca olvidaremos que gracias a el nos convertimos en una familia. y x ahora pienso que quiero disfrutar al maximo cada dia que siga existiendo rbd darle mi alma entera como siempre y luchar al maximo x lo que amo. | |
|
| |
majadyc
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:21 am | |
| - ^. FaShIoN gIrL 100% .^ wrote:
- Dobili smo ovu strasnu vest od veoma pouzdanih ljudi i saopstila nam je precednica fan kluba HEFCA:
Na zalost dosao je i taj dan kada su clanovi RBD-a objavili da je dosao dan kada ce se razici i grupa RBD ce prestati da postoji ! Sledece nedelje krecu na oprostajnu turneju koja ce obuhvatiti Spaniju , Sloveniju , Rumuniju , Srbiju , Venecuelu , Argentinu, Peru , Brazil, Sjedinje Drzave sa koncertom u Los Andjelesu i naravno Meksiko , a nakon toga svaki od buntovnika nastavice svojim putem da gradi solo karijeru!
P.S. Ovo nije nikakva sala i na moju veliku zalost ovo je zvanicno saopstenje clanova grupe! Pokusacu da sto pre dodjem do informacija o tome sta se desilo, tako da pratite sta se desava a ja cu vam uskoro doneti vesto o ovom naj naj najtuznijem dogadjaju sad. Da, nije šala, i njihova predstavnica Carolina Palomo je potvrdila da je ovo oproštaj. | |
|
| |
^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:24 am | |
| Joj strasno............ Ne zelim da se raspadnu!!!! | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:26 am | |
| | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:28 am | |
| | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:29 am | |
| | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:30 am | |
| Stavite to na sve forume treba nam sto vise potpisa. | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:33 am | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:45 am | |
| - *Una dulce *b*e*b*e* wrote:
- potpisala
| |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:46 am | |
| samo to imash da kazesh??????!!!!ne,ne,ne..ja !ne moze owako! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:48 am | |
| Nina smiri se molim te evo sad si i mene rasplakala nisam ovo videla pa sam zato samo napisala da sam potpisala!!! | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:49 am | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:50 am | |
| EVO JA CU DA PROBAM PONOVO | |
|
| |
>Jecka<
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:51 am | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI Sat Aug 16, 2008 12:52 am | |
| potpisala umesto mame sad cu i umesto tate.... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: RBD SE RAZILAZI | |
| |
|
| |
| RBD SE RAZILAZI | |
|