| Blic ponovo o rbd | |
|
|
Author | Message |
---|
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 11:27 am | |
| Grupa RBD se raspada, ali ipak dolaze u Beograd. Meksička pop grupa RBD najavila je na svom sajtu da će uskoro prestati da postoji. Najverovatnije će održati sve zakazane koncerte na predstojećoj turneji, a među njima je i nastup u „Beogradskoj areni“ 7. septembra. Čini se da će ovo biti jedna od poslednjih prilika da ljubitelji meksičke tinejdžerske grupe vide svoje ljubimce na okupu. - Svakom velikom projektu potrebno je da se transformiše kako bi nadmašio samog sebe i mi danas započinjemo taj proces. Naši predstojeći koncerti u Španiji 21, 23. i 25. avgusta biće početak raspada grupe. Za sada, naši zakazani nastupi su u Srbiji, Sloveniji, Rumuniji, Venecueli, Argentini, Peruu, Brazilu, zatim veoma poseban koncert u Los Anđelesu i, naravno, u Meksiku - navode članovi grupe i nadaju se da će na ovoj poslednjoj turneju osetiti čaroliju koja traje poslednje četiri godine. Grupa RBD nastala je 2004. od junaka TV serije „Buntovnici“ (Rebelde), a nastavila je sa nastupima i po završetku serije. Pop šestorka je postala popularna u zemljama španskog govornog područja uz hitove kao što su „Salvame“ i „Un Poco de Tu Amor“, ali se njihova popularnost širila gde god je serija dobro prihvaćena. U Srbiji je takođe serija bila veoma gledana, grupa toliko popularna da ima svoj fan sajt na srpskom, te je vest o raspadu brojne fanove ostavila u neverici. Na internet sajtu fanova RBD iz Srbije tako se pozivaju forumaši da potpisuju peticije podrške, sa nadom da će se popularni Meksikanci ipak predomisliti i nastaviti s radom, a takođe, oni upućeniji raspravljaju o mogućim razlozima za ovakav postupak članova grupe. Sastav RBD najčešće izvodi muziku koja se pušta u seriji, a postigli su izuzetan uspeh nezavisno od same serije. U Meksiku su postali jedna od najkomercijalnijih grupa, a njihova popularnost već godinama raste i u inostranstvu. | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 6:16 pm | |
| - **Wanna~Play** wrote:
- znam za to..
| |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 6:37 pm | |
| pa znate jer ste videle u Blicu, ali steta za grupu, ne bih volela da se raspadnu | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 6:41 pm | |
| Ja sam to procitala na netu na spanskm. | |
|
| |
*~*Princess*~*
Number of posts : 75 Age : 29 Location : Ellite Way School Hoby : voznja rolera,slusanje muzike... Humor : h,he,he... Icon : About you : I do belive in faries! Registration date : 2008-08-18
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 8:18 pm | |
| ja sam danas videla na TV-u... | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Tue Aug 19, 2008 9:23 pm | |
| | |
|
| |
miamarija
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Wed Aug 20, 2008 12:53 pm | |
| ne mogu ni ja, bice mi mnogo zao, ali mozda se nesto i promeni, nikad ne treba gubiti nadu | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Wed Aug 20, 2008 1:40 pm | |
| - miamarija wrote:
- ne mogu ni ja, bice mi mnogo zao, ali mozda se nesto i promeni, nikad ne treba gubiti nadu
| |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd Wed Aug 20, 2008 3:00 pm | |
| ja gubim nadu..sad stwarno..jao neee | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Blic ponovo o rbd | |
| |
|
| |
| Blic ponovo o rbd | |
|