| ''''IN FORUM'''' | |
|
+8*S~u*N~c*E~ >Jecka< Klara. Mica93/2 *~TEDDY~DANCER~* **Wanna~Play** None95 Ema 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: ''''IN FORUM'''' Tue Aug 19, 2008 10:45 pm | |
| Ljudi,imam jedno big obavestenje za vas! Ovaj forum ce za nedelju dve tooooootalno promeniti forumu i naziv. Do te ideje sam verovali ili ne dosla razgovarajuci s roditeljima... xD Znate i sami da REBELDE sada gubi gledanost i fanove,pa tako bi i ovaj forum gubio clanove i posecenost,zato cemo mi biti nesto sto je uvek IN i u moderno u svakoj sezoni! Bicemo INForum! Molim admine da komentarisu....
Last edited by AShLeY on Mon Sep 01, 2008 10:04 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Wed Aug 20, 2008 12:50 pm | |
| Extra!
A mi cemo registrowati owaj 4um? | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Thu Aug 21, 2008 8:09 pm | |
| Pa ovaj forum ce postati taj ak kontash,znachi bukwalno totalno renowiranje.... xD A imace nadam se i dobar domen! | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Thu Aug 21, 2008 10:33 pm | |
| po meni t nije dobra ideja,ali wi odlucujete | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Thu Aug 21, 2008 10:57 pm | |
| pa ono i ja msm tako msm..... mozda ce tako postati popularniji ali ipak ovo je pre svega RBD i REBELDE forum i tako cemo izneveriti nase Rebeldinjose.... ALi kako hocete!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mica93/2
Number of posts : 779 Age : 31 Location : Marakana Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Thu Aug 21, 2008 11:27 pm | |
| Vi odlucujete....mada je meni i ovako forum extra | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Thu Aug 21, 2008 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 10:20 am | |
| Ja se sa tim uopšte ne slažem!
Ako REBELDE propada,mi ne trebamo izmjeniti naš forum,na kojem smo se toliko trudili,i koji ima ovoliko članova.Jer ako rebelde više nije bend,ne mora da znači da mi više nismo fanovi,zar ne?
A ako vam je do takvog foruma vi ga otvorite,zašto bismo mjenjali forum?On može ostati ovakav pa neka ne dolazi niko,mi smo ipak najbolji forum o RBD-u,iako nismo offi.Ima jedan forum sa 10000 članova mislim na baš toliko,ali nisu offi,a ima jedan offi koji isto ima dosta članova ali na njega niko ne dolazi,mislim,to je naš slučaj!I bilo bi glupo da sad pretvorite ovaj forum o svemu i svačemu,a mi imamo i blog,i ovaj forum će nam biti uspomena na rbd.I mislim da je totalno glupo da to uradimo.
Na Emi je da odluči,ali ja se sa tim ne slažem. | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 10:32 am | |
| I da.Toliko grupa se razišlo,pa i dalje postoje forumi o njima.Fanovi valjda ostaju zauvijek! | |
|
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 10:49 am | |
| TAko bje ..... To sam isto i ja rekla!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 11:15 am | |
| I mislim da sada imamo još više šanse da budemo najbolji jer mislim da je onaj offi forum izbrisan! | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 1:29 pm | |
| - Mica93/2 wrote:
- Vi odlucujete....mada je meni i ovako forum extra
| |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 2:04 pm | |
| Kako god hocete....Ja sam moj takodje promenila iz RBD u neki drugi i iskreno malo je popularniji ali ja sam to davno uradila....Ovaj kako hocete meni je svejedno | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 2:42 pm | |
| pod 1. RBD se jos ne raspadaju.Bice i nowi cd. pod 2.owo je tswarno najjjj 4um od swih i ako nije off pod 3.Kad bi ste ga izmenili saw wastrud bi otisao i ja msm da bi se manje poseciwao. j akzem da ga ne menjate | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 4:49 pm | |
| hey p owo o rbd nece biti izbrisano,ostace kao rbd forum al cu swe smestiti owo kao jedan pod4um,i jos cu dodati madonna,hsm,th i tako josh neke... al objasnicu wam kad dodjem kuci jer me mrzi da owak pisem... | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 4:53 pm | |
| Da ali ipak ti ne shvataš o čemu pričam ja! | |
|
| |
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 7:28 pm | |
| OKe radite sta hocete ali ako ovo ne bude forum RBD ja ne dolazim vise!!!!!!!!! | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 11:11 pm | |
| ni ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ozbilno am kazem!a sam se i reg zato sto je rbd | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Fri Aug 22, 2008 11:17 pm | |
| Ja iskreno mislim da će forum da propane ako ga promjenimo. >< | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Sat Aug 23, 2008 1:14 am | |
| Chek,recimo bice owako...
Celebriti Part: RBD FORUM[ostace swe owo o rbd i tak sweee] Madonna Forum TH Forum HSM Forum I tak joooosh tih chuda....
Znachi nece sr obrisati,neg cemo biti nesh poput Univisiona... Ako se o5 neslazhete recite,al ja msm da je dora ideja jer ce biti i ostalih ljudi,tj fanova neceg drugogo i bice ih samim tim wishe.... | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Sat Aug 23, 2008 1:35 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Sat Aug 23, 2008 1:37 am | |
| Oke,onda cu naprawiti now 4um,shta mogu.... xP xP xP | |
|
| |
None95
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Sat Aug 23, 2008 1:38 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Sat Aug 23, 2008 1:43 am | |
| Al onda barem ne dozvolite da ovaj forum crkne,jer je blizu toga nazalost,naravno sem broja clanova,misli se na aktivnost... | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' Sat Aug 23, 2008 11:20 am | |
| Promjenićete forum? Bolje otvorite novi jer ja neću dolaziti ako promjenite forum,jer sam se odavno registrovala i registrovala sam se zato što je rbd,i ako ga promjenite ja vise neću dolaziti. >>. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ''''IN FORUM'''' | |
| |
|
| |
| ''''IN FORUM'''' | |
|