Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.

Go down 
+4
roberta_bg
*~TEDDY~DANCER~*
None95
MIcA
8 posters
AuthorMessage
MIcA

MIcA

Female
Number of posts : 29
Icon : Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. 2i2btvp
About you : volim Anie i to je sve!
Registration date : 2008-08-08

Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. Empty
PostSubject: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyWed Aug 20, 2008 9:08 pm

Posto znam da verovatno neki od vas nemaju sa kim da idu (jako mi je zao zbog toga i trudim se da pomognem koliko mogu)-to je i razlog sto sam otvorila ovu temu!Nazalost ne mogu svima da pomognem ali mogu da organizujem samo one koji zive u Novom Sadu(bilo bi dobro da se tako svugde organizujete i idete zajedno).
Ovako,imam sledece informacije u vezi prevoza i cena:voz nam krece sa zeleznicke stanice u pola 14,znaci u 13:30h.Povratni voz imamo iz Beograda u 20:30h.Karta u jednom smeru(znaci do Beograda) je 450 din,i isto tako kosta i karta do NS.Mnogo je bolje da kupite odmah u NS-u kartu za oba smera,nego da kupujete u BG-u kasnije posle protesta .Bolje je iz vise razloga:1.skuplja je za 100 dinara, pod 2.postoji mogucnost da mozda nece biti karata pa necete moci da se vratite.
Takodje vam preporucujem da kupite kartu recimo dan ranije,za svaki slucaj.Nasli bismo se svi kod lokomotive na zeleznickoj stanici u 13h(naravno ko hoce neka dodje),a ko se vec organizovao,naravno ne mora...Los quiero mucho bbs wink.gif

ako nesto nije jasno javite mi se na moj msn miamilica@hotmail.com
Back to top Go down
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyThu Aug 21, 2008 10:52 am

Ja nsiiam iz ns a i ne idem na koncert...xD
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female
Number of posts : 4783
Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi!
Humor : xaxaxaxaxaxa =)
Icon : Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. 8yssuu
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2007-11-28

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyThu Aug 21, 2008 1:31 pm

JA kontam da to nije za kocert Sale............... Zato sto pise da imamo povratni vooz u 20:30h a tada pocinje kocert.... Ako je za onaj miting ili kak ovec da ga nazovem ja cu najverovatnije ici!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
http://www.rbd-srbija.com
roberta_bg
Administrator
Administrator
roberta_bg

Female
Number of posts : 7295
Hoby : Zzanje sa mojom sestrom
Humor : Naravno da imam!:)))
Registration date : 2007-10-23

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyThu Aug 21, 2008 1:32 pm

jel to ono u subotu onaj protest???
Back to top Go down
MIcA

MIcA

Female

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyThu Aug 21, 2008 2:56 pm

da pa pise u temi...to je s protest tj sastanak...
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female
Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi!

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyThu Aug 21, 2008 7:32 pm

Aham ja cu najverovatnije doci! Nwe mogu nis da garantujem posto od 11 do 1 imam trening tako da nisam sigurna..... AKo nagovorim roditelje docicu!!!!!!!!!!!!!!1
Back to top Go down
*|^|pUnKy gIrL 4eVeR|^|*

*|^|pUnKy gIrL 4eVeR|^|*

Female
Number of posts : 47
Hoby : obozawam odbojku
Registration date : 2008-08-17

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyFri Aug 22, 2008 6:13 pm

ko swe ide na protest?????Dodji te zbog RBD-a...
Back to top Go down
MIcA

MIcA

Female

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyFri Aug 22, 2008 10:09 pm

da stvarno...da im pokazemo da ih volimo!
Back to top Go down
**Wanna~Play**

**Wanna~Play**

Female
Number of posts : 1970
Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u!
Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika.....
Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:))))
About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!!
Registration date : 2007-10-07

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyFri Aug 22, 2008 11:14 pm

tako sam prawite probleme..oni ce se swejedno raspasti.Ja ne mogu da idem posto mi ne bi dali
Back to top Go down
http://www.rebelde4ever.nice-board.com
*|^|pUnKy gIrL 4eVeR|^|*

*|^|pUnKy gIrL 4eVeR|^|*

Female
Number of posts : 47
Hoby : obozawam odbojku
Registration date : 2008-08-17

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptySat Aug 23, 2008 1:18 am

izwini koji problemi???Necemo mi da ludujemo po bg-u!!! A ko woli Rbd ce doci...moja drugarica dolazi a roditelji joj ne daju!!!!
KO WOLI RBD CE DOCI!!!pA owaj protest je objawljen i u nowinama tako da ce doci MNOOOGo Rbd fanowa....beso[img][/img]Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. 3zh58212
Back to top Go down
**Wanna~Play**

**Wanna~Play**

Female
Number of posts : 1970
Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u!
Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika.....
Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:))))
About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!!
Registration date : 2007-10-07

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptySat Aug 23, 2008 8:13 pm

E pa slusaj ja jesam RBD fan!I to najweci!A prawite probleme,zato sto cete DZABE da idete.A ja swejedno ne smem.Roditelji bi me UBILI da odem.Ustwari da sam otisla posto je biuo protest
Back to top Go down
http://www.rebelde4ever.nice-board.com
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptySat Aug 23, 2008 9:18 pm

Ej jel neko bio? Kako je bilo??????
Back to top Go down
>Jecka<

>Jecka<

Female
Number of posts : 2068
Hoby : chat
Icon : Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. Dc625t
About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak...
Registration date : 2008-04-11

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptySat Aug 23, 2008 9:43 pm

*~Anny_y_Anchy~* wrote:
Ej jel neko bio? Kako je bilo??????
Back to top Go down
>Jecka<

>Jecka<

Female
Number of posts : 2068
Hoby : chat
Icon : Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. Dc625t
About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak...
Registration date : 2008-04-11

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptySun Aug 24, 2008 10:55 am

Ovo ja sa HEFCE:
Beograd, 23. avgust – Na Trgu Repubile okupili su se najverniji fanovi popularne meksicke grupe RBD. Povod skupa bile je vest koja je protekle nedelje uznemirila mnoge a radi se o raspadu dobro poznate sestorke. Kako je objava da se grupa dezintegrise nakon zavrsetka turneje uhvatila nespremne i iznenadjene i same clanove benda , jedna od clanica grupe , Anahi , zamolila je sve kojima je RBD ikada nesto znacio da se okupe i jednim marsom pokazu svetu koliko ljubavi jos uvek imaju fanovi sirom sveta da pruze RBD-u. Kasnije je zbog bezbednosnih razloga Any ipak zamolila da marsa ne bude , pa smo samim tim i mi zeleci da postujemo njnu volju ovoj povod pretvorili u okupljanje.

Oko 16h pocelo je skupljanje a tu su bile i televizijske ekipe da proprate ovaj dogadjaj iako nije prisustvovao ocekivan broj osoba oni koji su bili prisutni uspeli su da ozive buntovnicki duh a ostalo se moglo zanemariti. Kada smo se svi uspeli okupiti organizovano smo krenuli putem Kalemegdana a u kratkoj setnji prolaznici su mogli videti malde sa obelezjima RBD, majicama, bedzevima, kacketima, posterima… Krajnja destinacija je posluzila da se sklonimo od vrucine i uz pesme iskazemo nadu da ce RBD uvek ziveti, i kada vise ne budu zajedno, u nasim srcima. Skup je uvelican i meksickom zastavom na kojoj je pisalo “RBD Serbia te quiere” , a osobama koje su donele ovu veliku zastavu se ovom pilikom zahvaljujemo. Kada smo zavrsili sa pesmama i kada su nas televizijske ekipe napustile otpoceo je sastanak na kome su se mogle cuti razne informacije vezane za dolazak grupe u Srbiju i njihov predstojeci koncert. Trenutno ovim vestima raspolazu samo oni koji su prisustvovali, ali ce uskoro biti dostupne i na nasem sajtu detajnije pojedinosti zato nastavite da nas posecujete. Ovom prilikom bih se zahvalila i televizijskoj ekipi emisije Smucalice Happy TV-a sto je medijski propratila dogadjaj.
Back to top Go down
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyFri Sep 05, 2008 12:30 pm

Lepi!
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
MIcA

MIcA

Female

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptyFri Sep 05, 2008 7:32 pm

mislim da ovo moze u lock
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. EmptySat Sep 06, 2008 1:02 am

Oke

@Locked
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.   Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo. Empty

Back to top Go down

Ko je iz NS-a (vezano za sastanak), da se dogovorimo.
Back to top 
Page 1 of 1