| Ko ide na koncert, nek udje! | |
|
|
Author | Message |
---|
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Ko ide na koncert, nek udje! Thu Aug 21, 2008 2:36 pm | |
| Ako hocete mozemo pred koncert da se dogovorimo da se nadjemo, da se upoznamo, mozemo koristit neki znak raspoznavanja, to mozemo da se dogovorimo, bilo bi lepo da se upoznamo i da ostanemo u kontaktu...ako hocete! | |
|
| |
*~*Princess*~*
Number of posts : 75 Age : 29 Location : Ellite Way School Hoby : voznja rolera,slusanje muzike... Humor : h,he,he... Icon : About you : I do belive in faries! Registration date : 2008-08-18
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! Thu Aug 21, 2008 3:27 pm | |
| OK,ali nemamo svi iste karte i kako bi se prepoznali??? | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! Thu Aug 21, 2008 4:18 pm | |
| pa moze a svako negde napise :rbd-srbija: da se vidi da bi se prepoznali, dovoljno je da se nadjemo ispred arene pre koncerta | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! Thu Aug 21, 2008 4:59 pm | |
| pa ja idem sa tetkom,tako da pisi propalo | |
|
| |
*~*Princess*~*
Number of posts : 75 Age : 29 Location : Ellite Way School Hoby : voznja rolera,slusanje muzike... Humor : h,he,he... Icon : About you : I do belive in faries! Registration date : 2008-08-18
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! Sat Aug 23, 2008 2:01 pm | |
| neznam gde bi mogli da napisemo :rbd-srbija: ???? | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! Sat Aug 23, 2008 8:10 pm | |
| pa nznm..a i malo je gloopo.. | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! Sat Aug 23, 2008 11:16 pm | |
| Da...xDd Mozete da se okupite oko necega? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ko ide na koncert, nek udje! | |
| |
|
| |
| Ko ide na koncert, nek udje! | |
|