roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: OPet u Srbiji !! Sat Oct 18, 2008 11:10 pm | |
| - Ema party like a rockstar wrote:
- Pa nece mu se,neznam ni dal se meni uopste ide vec....
sto??? | |
|
teya
Number of posts : 22 Age : 27 Location : Sa RBD-om kod mene kuci ludujemo... Hoby : pevanje,sakupljanje i menjenje postera... Humor : xexexe... Icon : About you : Zovem se Teodora i 96 sam.Obozavam RBD i volela bih da ih upoznam kao i svi vi...Iz grupe mi je najlepsa Maite i stvarno je obozavam! Registration date : 2008-03-02
| Subject: Re: OPet u Srbiji !! Tue Nov 04, 2008 10:54 pm | |
| lJUDI AKO OPET DODJU TO CE BITI PUN POGODAK ALI JA MISLIM DA CE DOCI MALO KASNIJE ZBOG KARATA | |
|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: OPet u Srbiji !! Tue Nov 04, 2008 11:04 pm | |
| Paaa,neznam,rekli su u decembru,a da je decembar sigurno,vec bi prodavali karte | |
|
Anica92
Number of posts : 13 Icon : About you : Imam 16 god. Zivim u Mladenovcu. Idem u Gimnaziju. RBD su okupirali moje srce. Ja sam pametna, lepa, duhovita, a inace skromnost je moja vrlina. Moja najveca ljubav je muzika. Registration date : 2008-08-21
| Subject: Re: OPet u Srbiji !! Thu Nov 06, 2008 11:51 pm | |
| Ko je rekao da ce doci u decembru?????????!!!!!! Ja sam citala u novostima da dolaze sledece godine. Pise cak i da je Pedro objavio listu zemalja koje ce RBD posetiti, verovatno posle izlaska novog albuma, prvi je Meksiko, pa Srbija druga, Slovenija,... i na kraju, poslednji koncert u Meksiku. Najbolje ce biti da dodju sledece godine, tako cemo imati nove pesme, a i bolje je nego da dodju u decembru, a bili u septembru. Na kraju krajeva ja vise verujem Novostima nego nekim drugim novinama i tracevima... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: OPet u Srbiji !! | |
| |
|