| Kategorije | |
|
|
Author | Message |
---|
Avril Lavigne Fan
Number of posts : 70 Age : 30 Humor : Sooper Icon : About you : Ja sam VEljko! Obozavam Avril, Evanescence... Visim na netu na mnogim forumima... Volim da se druzim... Registration date : 2008-10-25
| Subject: Kategorije Mon Nov 03, 2008 1:02 pm | |
| Ovako ce biti mnogo preglednije! Dobrodosli: Predstavite se... (svi u jednoj temi) Pravila Foruma i obavestenja Predlozi RBD: Svaki clan/svaki glumac (da ima svoj pod forum) I to je sest podforuma News Ostalo - Svi razgovoi o RBD-u... komentari, ankete (U ostalo podforum Galerija) Razno: Razno (Podforum marketing) Muzika Zabava (Filmovi, serije...) Igrice Kanta: Kanta! | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 1:06 pm | |
| O bože, pa mi sve to imamo ali smo sve sakrili zato što ćemo da mjenjamo forum, zašto ne pogledaš druge teme? | |
|
| |
Avril Lavigne Fan
Number of posts : 70 Age : 30 Humor : Sooper Icon : About you : Ja sam VEljko! Obozavam Avril, Evanescence... Visim na netu na mnogim forumima... Volim da se druzim... Registration date : 2008-10-25
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 1:06 pm | |
| Vi imate previseeeeeeee kategorija! Video sam ih! Smanjite ih! | |
|
| |
Avril Lavigne Fan
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 1:12 pm | |
| Forum vam je maltene bio svastara! | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 2:45 pm | |
| Slušaj nešto, mi ovdje radimo šta hoćemo, i imali smo sve odgovarajuće teme, ali smo ih sakrili tako da ih ti ne možeš vidjeti, žao mi je! I mi ćemo da renoviramo forum, a ti da si pregledao/pegledala forum znao/znala bi o čemu se radi... | |
|
| |
Avril Lavigne Fan
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 2:51 pm | |
| Vec znam. Forum ima mnoooogo kategorija i podforuma... Pa video sam ih i sam. Kada bi ih imali manje bice mnogo lakse za nvigaciju... Tj. Lakse cemo se snalaziti! | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
Avril Lavigne Fan
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 2:59 pm | |
| Covece, ovo je predlog za kategorije! Jos jedan predlog: Obrisite clanove koji ne dolaze i imaju 0 postova! | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Kategorije Mon Nov 03, 2008 3:18 pm | |
| Hhahahaha ti nama da davaš predloge? Kategorije poslednji put ti govorim neće biti o RBD-u! I nismo ludi da obrišemo članove! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kategorije | |
| |
|
| |
| Kategorije | |
|