| VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI | |
|
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Tue Nov 04, 2008 8:48 am | |
| [b]Clanak iz lista ''Zrenjanin''
GRADONAČELNIK NIJE KRIMINALAC„Zrenjanin nije sedište mafije, a naš gradonačelnik nije kriminalac“ - poručila je reprezentativka Srbije u plivanju i učesnica protekle Olimpijade, Miroslava Najdanovski, uoči koncerta grupe „Neverne bebe“ u sklopu takozvanog „Vikenda u centru“. Prošle subote, na početku Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića okupilo se više stotina Zrenjaninaca da po prohladnom vremenu sluša dobru muziku i još više, da od državnih organa traži ukidanje pritvora Goranu Kneževiću. Na binu su se, najpre, popeli košarkaši Proletera, rukometašice Superproteina i fudbaleri SAS-a. Zajedno sa Najdanovskom, a pre nastupa „Nevernih beba“ sportisti i građani mogli su da čuju i Kneževićev usklik „Živeo evropski Zrenjanin“. Film o gradonačelniku, zajedno sa drugim reklamama, istovremeno se „vrteo“ na velikom televizoru ispred kafea „NN“.
Last edited by Simply Emma on Tue Nov 04, 2008 8:14 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Tue Nov 04, 2008 1:44 pm | |
| a sta je to bilo Ema? | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Tue Nov 04, 2008 3:12 pm | |
| Ma to tje kod nas biti...nznm sxta je t0.... | |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Tue Nov 04, 2008 3:40 pm | |
| hahah...jadan taj vas gradonacelnik | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| |
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Tue Nov 04, 2008 8:15 pm | |
| Pa to se kod nas zove ''Vikend u centru Zrenjanina'' a odrzavaju se koncerti,recimo sad nastupaju 'Neverne Bebe' :D | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Tue Nov 04, 2008 11:04 pm | |
| Ema ces itji??? Msm to ide swakog meseca taj wikend u centru... | |
|
| |
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Wed Nov 05, 2008 2:59 pm | |
| To kod nas nema, ali msm da ste malo skrenuli sa teme. | |
|
| |
None95
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Wed Nov 05, 2008 3:09 pm | |
| Me 9 .. Ajde da ne spamujemo,.... Msm kod nas bio Zdrawko Cxolitj,Bajaga,Van Gog....Garawi sokak i mnogi drugi,... | |
|
| |
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Thu Nov 06, 2008 1:17 am | |
| Blago vama Ali kod nas bio promotivni koncert Operacije Trijumf, a kod vas? hehe | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI Fri Nov 07, 2008 4:42 pm | |
| Pa eto,rekao je Sale vec u prethodnom postu. Pa otvori Stefana za taj koncert promotivni temu,il za bilo sta sto se dogadja Inace kad se odrzavaju kao ti koncerti kod nas,centar je tolko pun da se svi guraju | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI | |
| |
|
| |
| VIKEND U CENTRU ZRENJANINA PROTIV PRITVARANJA GORANA KNEZEVI | |
|