| JuSt mY wOrKs... =] | |
|
+4Funky Angel Love.And.Death *Mawa Ponchita* ~*DULCE~FOREVER*~ 8 posters |
Author | Message |
---|
~*DULCE~FOREVER*~
Number of posts : 187 Age : 28 Location : ~Con Dulce para siempre~ Hoby : tennis.... Humor : Sooper... =) Icon : About you : Komunikativna sam,wolim drushtwo,iskrena sam,treniram tenis.Obozavam ZIVOTINJE,a najwise PSE,PANDE,TIGROWE, DELFINE,KONJA.....Obozavam REBELDE seriju i RBD grupu!! Najwise volim Dulce Mariu!!! Ona je kraljica!!! DULCE MI REINA PARA SIEMPRE!!! Registration date : 2008-06-13
| Subject: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 5:14 pm | |
| owdje cu ja postawljati moje radowe,stare i nowe.... =] | |
|
| |
~*DULCE~FOREVER*~
Number of posts : 187 Age : 28 Location : ~Con Dulce para siempre~ Hoby : tennis.... Humor : Sooper... =) Icon : About you : Komunikativna sam,wolim drushtwo,iskrena sam,treniram tenis.Obozavam ZIVOTINJE,a najwise PSE,PANDE,TIGROWE, DELFINE,KONJA.....Obozavam REBELDE seriju i RBD grupu!! Najwise volim Dulce Mariu!!! Ona je kraljica!!! DULCE MI REINA PARA SIEMPRE!!! Registration date : 2008-06-13
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 5:18 pm | |
| owaj je odawno: | |
|
| |
~*DULCE~FOREVER*~
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 5:20 pm | |
| | |
|
| |
~*DULCE~FOREVER*~
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 5:22 pm | |
| owaj sam danas uradila za drugaricu: | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 5:32 pm | |
| lepo bb,ali za moj ukus malo prenatrpano....ja bi sklonila ovo baby blue i gore podigla ovog leptirica.... | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 6:01 pm | |
| ...ovaj je predivaj...i podseca me na divne dane mog i Jacinog prijateljstva (secas se da sam imala ovo u potpisu)... | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Wed Nov 05, 2008 6:21 pm | |
| - JaX & TeA bFf wrote:
- ...ovaj je predivaj...i podseca me na divne dane mog i Jacinog prijateljstva (secas se da sam imala ovo u potpisu)...
da bb sjecma se kada sam ti tako nst pravila xexe tqm! | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Thu Nov 06, 2008 2:02 am | |
| Ql su... | |
|
| |
~*DULCE~FOREVER*~
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Fri Nov 07, 2008 6:26 pm | |
| pa hwala swima...a onaj sa BABY BLUE,to mi je drugarica trazila da joj tak naprawim.....xDDDDD a owaj u potpisu mi je takodje nowi rad i awatar! | |
|
| |
dULcE*niNNa
Number of posts : 742 Age : 31 Location : sa rBd-om na turneju.... Icon : About you : ... Registration date : 2008-08-11
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Sun Nov 09, 2008 3:56 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Mon Nov 10, 2008 1:20 am | |
| Super su! | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Mon Nov 10, 2008 11:10 am | |
| C0oll...! Poqušaj gumicu da koristiš..! | |
|
| |
Bokica
Number of posts : 421 Age : 30 Location : Hip Hop sala :)) Hoby : idem u skolu :D Humor : druzenje Icon : About you : Nešto o meni...: E PA OVAKO... JA SE ZOVEM BOJANA, TRNEIRAM ODBUJKU I HIP HIP ! ODBOJKU 5 GODINA A HIP HOP OKO 3... VEOMA SAM ZADOVOLJNA !! )) PA SVE STO VAS ZANIMA PITAJTE...)))!! Registration date : 2008-07-18
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] Mon Nov 10, 2008 11:43 am | |
| Super su radovi | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: JuSt mY wOrKs... =] | |
| |
|
| |
| JuSt mY wOrKs... =] | |
|