| Hola REBELDES! | |
|
|
Author | Message |
---|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Hola REBELDES! Mon Oct 08, 2007 11:43 am | |
| Chaos!Ja sam se juche regovala ali nisam pisala.Verovatno me znate sa http:/www.rebelde4ever.niceboard.com i http:/www.chika's-club.your-talk.com.Obaozavam seriju Rebelde i grupu RBD.Najvishev naravno Robertu tj. DUlce Mariu.Nada se da chemo se lepo slagati! | |
|
| |
Mica93/2
Number of posts : 779 Age : 31 Location : Marakana Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Hola REBELDES! Mon Oct 08, 2007 8:56 pm | |
| - ***DUL Y CRIS**** wrote:
- Chaos!Ja sam se juche regovala ali nisam pisala.Verovatno me znate sa http:/www.rebelde4ever.niceboard.com i http:/www.chika's-club.your-talk.com.Obaozavam seriju Rebelde i grupu RBD.Najvishev naravno Robertu tj. DUlce Mariu.Nada se da chemo se lepo slagati!
WELCOME :/ryd/: | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mon Oct 08, 2007 8:58 pm | |
| WELCOME!!!!! Nadam se da cjesh chesto posecjiwati owaj forum radi druzzenja sa ostalim fanowima RBD!!!!! :/ryd/: Bienvenida!!!!! | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Hola REBELDES! Tue Oct 09, 2007 9:39 pm | |
| Gracias a todos!E, admin ja te znam kao emaroberta sam rebelde4ever 4uma.Ja sam Roberta Pardo Rej :/dulce/: | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Hola REBELDES! Wed Oct 10, 2007 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: .............. Wed Oct 10, 2007 8:47 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! EXTRA!!!!!!!! Nadam se da cjemo se swi lepo slagati!!!!! :/rbd/: | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Hola REBELDES! Thu Oct 11, 2007 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: olla!!! Fri Oct 12, 2007 11:52 pm | |
| EXTRA!!!!!!!!!!!!! POCHINJE SUTRA NASTAWA!!!!!!! OCHEKUJEM DA SWI DODJU I DA SE RASPAKUJU U SWOJIM SOBAMA I DA SE PRIPREME ZA CHAS!!!!!! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Hola REBELDES! Sat Oct 13, 2007 12:36 pm | |
| - Admin-Dulce-Direktorka wrote:
- EXTRA!!!!!!!!!!!!! POCHINJE SUTRA NASTAWA!!!!!!!
OCHEKUJEM DA SWI DODJU I DA SE RASPAKUJU U SWOJIM SOBAMA I DA SE PRIPREME ZA CHAS!!!!!! Brzzzzzzo se raspakujte! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: ............ Sat Oct 13, 2007 2:05 pm | |
| Jer su se swi raspakowali??? | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Hola REBELDES! Sat Oct 13, 2007 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: ............. Sat Oct 13, 2007 7:31 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Hola REBELDES! Sat Oct 13, 2007 9:09 pm | |
| | |
|
| |
dulce nena
Number of posts : 39 Age : 28 Location : SA RBD NA TURNEJI Hoby : knjige , istorija , buntovnici Humor : dosla maca na vratanca Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-12
| Subject: Re: Hola REBELDES! Wed Dec 12, 2007 6:01 pm | |
| JA JESAM , SPREMNA SAM ZA CAS | |
|
| |
dulce nena
Number of posts : 39 Age : 28 Location : SA RBD NA TURNEJI Hoby : knjige , istorija , buntovnici Humor : dosla maca na vratanca Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-12
| Subject: Re: Hola REBELDES! Wed Dec 12, 2007 6:20 pm | |
| ko je od korisnika ovog foruma bio registrovan na rebeldeniceboard.com ? :que: | |
|
| |
ZA MAJU Guest
| Subject: DULCE JE THE BEST Wed Dec 19, 2007 12:54 pm | |
| :/dulce/: :/adm/: :rebeldemaniaci :fire: OBOZAVAMO REBELDE,KO JE ZA DOPIS NEKA NAM SE JAVI.ODGOOVORICEMO:rbdrbdrebelde: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hola REBELDES! | |
| |
|
| |
| Hola REBELDES! | |
|