| Owde shaljite washe lichne slike!!! | |
|
+16Love.And.Death ~*Dulce*Maria*~Zana~ None95 Una chica RBD ^^_NicoLe_PCD_^^ ~AnnY TinkerbelL~ *DoN`t*ChAnGe*Me* ^Dulce_Maria^ roberta_bg Mionitza CristianoRonaldoGirl Duxy Funky Angel Roberta * **Wanna~Play** Ema 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Wed Oct 31, 2007 10:42 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Wed Oct 31, 2007 2:00 pm | |
| Ewo opet neke moje,ali owa je bash bash gadna! Nego,otwarajte swoje teme i ubacujte u njih swoje slike... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Wed Oct 31, 2007 3:05 pm | |
| Ma nisi grozna.Samo je slika malo loša.E te to neko sa mobilnim slikao? | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Thu Nov 01, 2007 9:07 pm | |
| Bash si swatka...Ma sta swatka,PRESWATKA!! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Thu Nov 01, 2007 11:06 pm | |
| - Robertita**$@@per Adm!n wrote:
- Ma nisi grozna.Samo je slika malo loša.E te to neko sa mobilnim slikao?
Da,sa mobilbog je,sa mog starog,ima jako slabu kameru,sad imam nowi telefon,onaj samsung D-520... Taj ima bolju kameru,pa cju skinuti na komp,te slike su bolje... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Fri Nov 02, 2007 2:20 pm | |
| Shto ne prawite swoje teme?? | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Fri Nov 02, 2007 4:35 pm | |
| Pa ja nemam puno slika na kompu.Tj. imama ali kad sam bila mala i nigde mi se ne vidi lepo lice. | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Fri Nov 02, 2007 4:56 pm | |
| Neznam kako se zove ulica!!! A bas si slatka na slici! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Fri Nov 02, 2007 8:32 pm | |
| TnxS!!! Viko,pa mozzesh bilo kakwe da postawish,nije wazzno,i one na kojima se bash i ne widish dobro...i one na kojima si josh bila mala... | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sat Dec 01, 2007 1:30 pm | |
| Ewo moje: | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sat Dec 01, 2007 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Mon Dec 03, 2007 2:20 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Mon Dec 03, 2007 9:25 pm | |
| | |
|
| |
^Dulce_Maria^
Number of posts : 267 Age : 30 Location : novi beograd Hoby : plesanje,muzika Humor : duhovita Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Tue Dec 04, 2007 11:03 am | |
| Ja sam prosle nedelje srela cobeta i dusana svilara!Ali ja ne slusam grand show vec moj drug i drugarica koji su tada bili samnom malo smo popricali i otisli | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Tue Dec 04, 2007 11:16 am | |
| exexe,pa jer ste se slikali??? | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Tue Dec 04, 2007 3:32 pm | |
| | |
|
| |
*DoN`t*ChAnGe*Me*
Number of posts : 169 Age : 31 Location : Bg Baby...KOnza Tebra... Hoby : gubljenje :P Humor : njax...ide baba plazhOm xD Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-08
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sat Dec 08, 2007 3:30 pm | |
| bravO za onu shO se fOtkala sa Mikijem xD mnOOoooGo ti je small slikica... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sat Dec 08, 2007 3:49 pm | |
| exexe,sigurno je sa mobilnim...;) | |
|
| |
*DoN`t*ChAnGe*Me*
Number of posts : 169 Age : 31 Location : Bg Baby...KOnza Tebra... Hoby : gubljenje :P Humor : njax...ide baba plazhOm xD Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-08
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sat Dec 08, 2007 7:00 pm | |
| 100 % ... svejedno,dobra fotka :) chim je Miki na njoj :P shala... njanja... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sat Dec 08, 2007 11:55 pm | |
| | |
|
| |
*DoN`t*ChAnGe*Me*
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Sun Dec 09, 2007 3:33 pm | |
| jao malopre je Miki bio na pinku, pevao :) i love him... vrishtala sam kad sam ga videla :) obozhavam ga jejejejej :) | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Mon Dec 10, 2007 10:52 pm | |
| Xxaxaxa lepo pewa i simatichan je moje dwugarice ga obozawaju! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Mon Dec 10, 2007 10:57 pm | |
| Moje drugarice ga mrze.....;) Samo 3 od 14 ga obozzawaju....exexe....ja onako... | |
|
| |
*DoN`t*ChAnGe*Me*
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Tue Dec 11, 2007 1:40 am | |
| ja ga vooolim,obozhavati njega je malo :p ... | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! Tue Dec 11, 2007 1:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Owde shaljite washe lichne slike!!! | |
| |
|
| |
| Owde shaljite washe lichne slike!!! | |
|