Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Pravila Sun Nov 22, 2009 1:23 am | |
| Ova pravila su važna i morate ih poštovati ili ćete biti kažnjeni
-Ne smijete vrijeđati ostale članove jer ćete biti kažnjeni. Ukoliko vas neko vrijeđa obratite se administratorima, a mi ćemo odlučiti šta treba da radimo! Ako nekoga ne volite ili imate nekih sitnih problema ne smijete reći da vas vrijeđa jer je to takođe kažnjivo. -Vrijeđanje nekog člana foruma zbog vjerske pripadnosti, boje kože, nacionalnosti i slično - Strogo je zabranjeno! Ukoliko imate takvih problema morate se obratiti administratorima da bi taj član bio banovan! -Takođe se ne smijete registrovati pod lažnim imenima, i ne možete se registrovati samo zbog reklamiranja nekog drugog foruma. -Ne kopirajte naš forum i naše ideje. Ne uzimajte tuđe radove bez pitanja, i uvijek potpišite onoga ko vam je dao neki rad. -Ne otvarajte nepotrebne teme jer će one biti obrisane. Ako želite da otvorite neku temu, pažljivo pogledajte da li ta tema već postoji i gdje ćete je napraviti. -Potrudite se da vaši postovi imaju veze sa određenom temom i izbjegavajte slova 'ch' 'cz' i sl. -Ne postujte linkove preko kojih se mogu prenositi virusi. -Potpisi i avatari ne smiju biti preveliki. Avatar uvijek mora biti 100x100. Bilo bi poželjno da svaki član ima avatar. -Morate poštovati odluke osoblja. -Svi morate raditi zajedno i reklamirati ovaj forum da bi postao dobar kao i prije. -Ne dosađujte članovim ni administratorima raznim pm-ovima. Ne smijete reklamirati forume preko privatnih poruka. -Ako ne volite nekog pjevača/pjevačicu, glumca/glumicu ne ulazite u negovu/njenu kategoriju i ne vrijeđajte ih.
-Sva ova pravila morate poštovati!
Vi mozete otvarati teme u svakoj kategoriji. Npr. ako vam treba link za downloadovanje neke pjesme vi otvorite temu i trazite. A ako vam nesto nije jasno posaljite mi pm. | |
|