Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Obawezno prochitejte owo da se ne bi zabunili...... Mon Oct 08, 2007 10:38 pm | |
| E Owako.......da se ne biste zbunili,owj forum je naprawljen po swetskom wremenu,tako da ako neko pishe post,prikazacje se kao da ga je napisao 2 sata ranije....I neshto nemogu da ga poprawim,ja namestim normalno u admin panelu,a ono kad se wratim na forum opet bude isto....Dakle nemoj te se zbunjiwati.....Don't forgot!!!!! | |
|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Obawezno prochitejte owo da se ne bi zabunili...... Tue Oct 09, 2007 9:40 pm | |
| Ne brini!Nechemo!Barem ja nechu! | |
|
Mica93/2
Number of posts : 779 Age : 31 Location : Marakana Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Obawezno prochitejte owo da se ne bi zabunili...... Tue Oct 09, 2007 9:58 pm | |
| | |
|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: .............. Tue Oct 09, 2007 10:12 pm | |
| Nema na chemu,to je samo owako za swaki sluchaj,ako se ''nowi'' zbune!!!!! :/mia/: | |
|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Obawezno prochitejte owo da se ne bi zabunili...... Wed Oct 10, 2007 10:47 am | |
| Ok!Mada ja ni ne gledam kad je napisano. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Obawezno prochitejte owo da se ne bi zabunili...... | |
| |
|