| Komentari na ovaj dogadjaj ! | |
|
+29@n@***RBD Buntovnica Marija Nemanja ~*Dulce*Maria*~Zana~ *S~u*N~c*E~ *AnNy mY bItCh 4eVeR* mina95 RBD-^Dulce^ *Beautiful Any* None95 *Jollie* *~Ketty Girl~* *barbie'n'fashion girl* Klara. ^^LoOdA zA mArKoM^^ CristianoRonaldoGirl rbd4ever fairy Mica93/2 joka94 _UcKeRmaNN's_BiTcH_ iwana_91 $Roberta$ Ema ~AnnY TinkerbelL~ LUPITA95 *~TEDDY~DANCER~* roberta_bg Funky Angel 33 posters |
|
Author | Message |
---|
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Thu Mar 27, 2008 11:49 pm | |
| Da i ja isto jedva cekam..... | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Fri Mar 28, 2008 5:57 pm | |
| I ja... Bice to naj dogadjaj! Ne mogu da docekam taj dan~!~ | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Wed Apr 02, 2008 4:34 pm | |
| PRESRECNA SAM JEDVA CEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Thu Apr 03, 2008 9:45 pm | |
| I ja isto! Ali nazalost nisu jos uvek izasle karte u prodaju! Valjda ce uskoro! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Wed Apr 16, 2008 9:35 pm | |
| pa brate kada ce vise da bi ljudi znali koliko da spreme pare itd...ja moram da znam koliko je karta da bih mogla lepo da saopstim roditeljima i da bih ja pocela da skupljam pare | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Thu Apr 17, 2008 3:39 pm | |
| - ~*Chicha Como Mai*~ wrote:
- PRESRECNA SAM JEDVA CEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja! Ne mogu vise da cekam... Cekam vec godinu dana, i vise! | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Sun Apr 20, 2008 1:15 pm | |
| - *Annie*Barbie* wrote:
- ~*Chicha Como Mai*~ wrote:
- PRESRECNA SAM JEDVA CEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja! Ne mogu vise da cekam... Cekam vec godinu dana, i vise! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Mon Apr 21, 2008 12:47 pm | |
| Boze boze i ne zna se ni datum koja katastrofa ali sam presrecna sto dolaze | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Mon Apr 21, 2008 5:31 pm | |
| ja ne idem! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Tue Apr 22, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| |
*~Ketty Girl~*
Number of posts : 1191 Age : 28 Location : On scene with my band "Stars" Hoby : Dance!!!! Icon : About you : Druzeljubiva,pametna,duhovita,lepa,jednom recju !!!! Registration date : 2007-12-29
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Wed Apr 23, 2008 11:16 am | |
| Nemoj mi reci da je zbog prevoza!Pa idi sa Emom!!!!!! E ljudi,udjite u ono sto sam ja otvorila,sokiracete se!!! "Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!Onesvesticu se!!!!!!!!!" | |
|
| |
*Robertita*
Number of posts : 559 Age : 29 Location : Vrsac Hoby : dancing Icon : About you : Ja sam Registration date : 2008-04-22
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Wed Apr 23, 2008 11:29 am | |
| Usla sam i videla i ostavila komentar...Uffff... | |
|
| |
*~Ketty Girl~*
Number of posts : 1191 Age : 28 Location : On scene with my band "Stars" Hoby : Dance!!!! Icon : About you : Druzeljubiva,pametna,duhovita,lepa,jednom recju !!!! Registration date : 2007-12-29
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! Wed Apr 23, 2008 11:47 am | |
| E verujte mi dala bih 54000 da se upoznam sa njima!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na ovaj dogadjaj ! | |
| |
|
| |
| Komentari na ovaj dogadjaj ! | |
|